Siirry sisältöön
Kehonkieli − sanattoman viestinnän salat

Kehonkieli  sanattoman viestinnän salat

Keskiviikko 10.5. klo 910
Webinaari

Mr. Body Language® – Niko Visurin vauhdikas ja hauska Kehonkieli -koulutuksemme avaa osallistujien silmät ja mielet katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä. Opit havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassasi työssä, vapaa-ajalla, lähikontakteissa ja erityisesti nykyään etäyhteyksissä, joissa viestinnän haasteet korostuvat.

Esitys sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja antaa sinulle uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä. Kehonkielen viestintään perehtymällä pystyt muun muassa hallitsemaan paremmin vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostat oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Parhaimmillaan tehostat myyntiäsi ja edistät liiketoimintaasi.

Esityksessä Niko kertoo muun muassa näistä asioista:

  • menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luominen
  • kuuntelemisen taito
  • positiivisten eleiden tehostaminen
  • vakuuttava esiintyminen
  • negatiivisten eleiden hallitseminen ja välttäminen tehokkaan viestinnän tukemiseksi.

Kouluttajamme Niko visuri

Niko perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehonkielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä tapahtuman jälkeenkin. Esitys aktivoi sinutkin kokeilemaan uusia taitoja. Siis täyttä business-relevanttia asiaa esitettynä huumorilla ja pilke silmäkulmassa! 

Niko Visuri on suosittu ja kansainvälisesti kokenut puhuja ja esiintyjä. Hän on toiminut kehonkielen kouluttajana, puhujana, esiintyjänä ja asiantuntijana jo yli 30 vuotta. Niko on kouluttanut sekä esiintynyt yli 1 500 yritystapahtumassa Suomessa ja kansainvälisesti 15 eri maassa sekä kouluttanut urallaan yli 15 000 myyjää. 

Niko on toiminyt yli 30 tuotta myynnin johtotehtävissä kansainvälissä finanssialan yrityksissä, kuten GE Capital, Skandia ja SEB. Lisäksi hän on vastannut Suomessa valtakunnallisista myynti – ja asiakaspalveluorganisaatioista ja muun muassa yli 400 myyjästä ja yli 250 000 000 euron vuosimyynnistä. Tällä hetkellä Niko tekee töitä vakuutusmeklarina.

Näin kivaa palautetta Niko on saanut esityksistään:

"Nauroin ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!"
"Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!"
"Tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä, että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!"

Ilmoittaudu viimeistään 7.5.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.