Siirry sisältöön
Kehity kuuntelijana 5.11.2024

Kehity kuuntelijana 

5.11.2024 klo 17–18:30, Zoom


Kuvaus 

Millainen kuuntelija olet? Mihin keskityt? Millaista valtaa käytät kuuntelijana? Kuinka voisit syventää omaa vuorovaikutusosaamistasi haastavissa tilanteissa ja suhteissa? 

Koulutus avaa näkökulmia kuuntelemisen taidon harjoittamiseen työyhteisön sisäisissä suhteissa, erilaisissa konfliktitilanteissa ja lähisuhteissa. Sen tapausesimerkit nousevat ammattikuuntelijoiden, kuten rikostutkijan, sairaalaklovnin, turvakodinjohtajan ja sovittelijan opeista.  

Koulutus sopii erityisen hyvin esihenkilötehtävissä ja haastavissa vuorovaikutustilanteissa työskenteleville, mutta myös kaikille muille ykalaisille, joilla on halu tutkia ja kehittää omia vahvuuksiaan kuuntelijana.   


Koulutuksen jälkeen

  • tunnistat kuuntelemiseen liittyvät esteesi ja voimavarasi 

  • sinulla on työkaluja kuuntelemisen taitosi syventämiseen työyhteisössäsi ja lähisuhteissasi 

  • sinulla on ymmärrystä kuuntelemisen merkityksestä konfliktiosaamisen ja yhteiskuntarauhan rakentamisen viitekehyksissä. 


Koulutus tallennetaan. 
 

Aika 

Tiistai 5.11. klo 17–18.30 


Paikka 

Zoom meetings


Kouluttaja 

 
Eino Saari
Eino Saari on kajaanilainen kirjailija, työnohjaaja ja teatteriohjaaja, jonka teos Kuuntelemisen taito on ilmestynyt alkuvuodesta 2024.  
 

Ilmoittautuminen 

5.11. klo 17 mennessä sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  

 

Kenelle 

Koulutus on maksuton kaikille ykalaisille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi