Siirry sisältöön
Työnhakijoille: Kehity B2B-myynnin ammattilaiseksi ja löydä työpaikka!

Työnhakijoille: Kehity B2B-myynnin ammattilaiseksi ja löydä työpaikka!

Aloitus: maanantai 20.9.2021, hakuaika päättyy 30.6.2021

Koulutuksen järjestää: Pro Growth Consulting Oy

Etsitkö uutta työtä? Oletko työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu? Hyppää nyt uudelle uralle ja tule rekrytoivaan B2B-myyntikoulutukseen kehittymään myynnin ammattilaiseksi! Ammattitaidostasi ovat kiinnostuneita muun muassa pienet ohjelmistoalan yritykset, joilla on hyvät tulevaisuudennäkymät ja paljon kasvupotentiaalia, mutta jotka tarvitsevat apuasi myynnin kehittämisessä.

 

Näin B2B-myyntikoulutus toimii: rekrytoivassa työvoimakoulutuksessa me koulutuksen järjestäjänä etsimme sinulle yrityksen, jolla on tarve palkata B2B-myyjä ja joka on kiinnostunut juuri sinusta. Järjestämme teille haastattelun ja jos yritys on haastattelun jälkeenkin kiinnostunut sinusta, pääset mukaan ohjelmaan. Koulutusjakson jälkeen menet juuri tähän yritykseen työssäoppimisjaksolle ja ohjelman lopuksi solmit toivottavasti työsopimuksen yrityksen kanssa. Sinun ei siis tarvitse etsiä itse harjoittelupaikkaa, ja mahdollisuutesi työllistyä ohjelmasta ovat oikeasti hyvät.

 

Koulutus on sinulle maksuton ja voit saada ohjelman ajalta samaa työttömyysetuutta, johon sinulla työttömänä ollessasi olisi oikeus. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi tai sitä korvaavassa suunnitelmassa, voit koulutuksen ajalta saada suurempaa työttömyysetuutta kuin työttömyysaikanasi.

 

Koska koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, mukaan haetaan ennen kaikkea opiskelijoita ja yrityksiä Uudeltamaalta.

 

Pro Growth Consulting on järjestänyt rekrykoulutuksen jo lähes 10 kertaa.

Lue lisää koulutuksesta, ilmoittaudu ja varaa paikkasi TÄSTÄ

 Voit myös ottaa suoraan yhteyttä koulutuksen järjestäjiin:

  • Anna Tuomikoski, projektivastaava, 040 7367585
  • Timo Aittoniemi, vastuukouluttaja, 040 5665060