Siirry sisältöön
Tervetuloa
 
TERVETULOA KAUKOLÄMPÖ 2023 - AJASSA & YHDESSÄ -TAPAHTUMAAN
Vuoden merkittävin lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen ammattilaistapahtuma

 
Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa jälleen yhteen kaukolämmön asiakkaat, innovatiiviset energiayhtiöt ja toimialan parhaat asiantuntijat. Tapahtumapaikkana 9.-10.11.2023 on Jyväskylän Paviljonki. Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n järjestämään tapahtumaan odotetaan yli 500 kävijää - olettehan mukana!
 
Ajassa (to 9.11.2023): ammattilaispäivä
Tapahtuman ensimmäinen päivä Ajassa (9.11.2023) on korkeatasoinen ammattilaispäivä, jossa asuinkiinteistöjen energiaratkaisujen asiantuntijat ja päättäjät kuulevat ja näkevät tämän hetken parhaita kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen malleja ja ratkaisuja.
 
Ajassa-päivän ohjelma koostuu mielenkiintoisista case-puheenvuoroista ja asiakastarinoista sekä keskusteluista alustusten tiimoilta. Lämmitysmuotovalintoihin liittyvät kysymykset varmasti puhuttavat talven kynnyksellä. Asiantuntijaorganisaatioiden oivaltavat puheenvuorot herättelevät ajatuksia ja tarjoavat varmasti keskusteltavaa myös pöytäkunnissa. Iltapäivän osuus päättyy paneelikeskusteluun, jonka teemana on kaukolämmön uudet palvelut ja niiden tunnettuus.
 
Yhdessä (pe 10.11.2023): henkilöstöpäivä
Tapahtuman toinen päivä Yhdessä (10.11.2023) kokoaa yhteen kaukolämpöalan päättäjät, henkilöstön ja asiantuntijat keskustelemaan, vaihtamaan kokemuksia ja verkostoitumaan. Päivän aikana kumppanit esittelevät kaukolämpöalan ammattilaisille uusimpia tuotteitaan, ratkaisujaan ja palveluitaan.
 
Yhdessä-päivän seminaariohjelmassa ovat teemoina myynti ja asiakkuudet, uudet tuotantolähteet, älykäs kaukolämpö ja uudet teknologiat. Seminaariohjelmien aikana kuulemme myös kultakumppaneidemme asiantuntevat puheenvuorot, jotka käsittelevät Suomen jatkuvasti kehittyvää kaukolämpöä erilaisista tulokulmista. Seminaaripuheenvuorojen yhteydessä on mahdollisuus oppia uutta, kysyä ja oivaltaa.
 
Seminaariosuuksien päätteeksi keskustellaan, verkostoidutaan ja vaihdetaan ajatuksia päivän seminaariesityksistä tapahtuman kumppanialueella.
 
Päivä huipentuu vuoden kuumimpiin pikkujouluihin - Feel the Heat!
 
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!