Siirry sisältöön
Kansalaistoripaikat Porissa 2022

SuomiAreena-viikon keskusteluja järjestävät organisaatiot voivat hakea omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta, joka sijaitsee Porin torilla. Kansalaistoripaikalla ollaan esillä yhteiskunnallisella teemalla, eikä tuotteiden/palveluiden myyminen ole mahdollista.

Kansalaistoripaikkojen hinnat

Yhteiskunnallinen toimija (järjestöt, liitot, ministeriöt, laitokset jne)

koko viikko ma-pe: 1200€ + alv.
ma-ke: 900€ + alv.
to-pe: 900€ + alv.

Yritys

koko viikko ma-pe: 4200€ + alv.
ma-ke: 3200€ + alv.
to-pe: 3200€ + alv.

Hinta sisältää: 4x4m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman kartassa. Jos järjestäjä on koko viikon paikalla ja tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 75 e/m2/viikko (yhteiskunnallinen toimija) ja 262,50 e/m2/viikko (yritys).

Kaikki paikat, jotka ovat isompia kuin 4x8m, neuvotellaan erikseen. SuomiAreena päättää kansalaistoripaikan sijainnin.

Kansalaistoripaikoille ei myönnetä stipendejä.

Räätälöidyt osastoratkaisut

Rannan alueella tarjoamme SuomiAreenan keskusteluita järjestäville organisaatioille mahdollisuuden rakentaa oma erottuva pop-up-osasto.

Paikkamaksu rannan alueelta on koko viikolta 5000€ + alv. ja hinta sisältää karttamerkinnän SuomiAreena-ohjelmassa. Paikka sovitaan yhdessä SuomiAreena-organisaation kanssa. Organisaatio vastaa itse osaston suunnittelusta ja kaikista sen toteuttamiseen liittyvistä kuluista.

Lisätietoja erikoisratkaisuista vastaavalta tuottajalta Johanna Tonttilalta, johanna.tonttila@mtv.fi tai p. 041 510 6955.