Siirry sisältöön
KTF 2024: Innovaatiot avaimena kasvuun ja hyvinvointiin

KTF 2024: Innovaatiot avaimena kasvuun ja hyvinvointiin

17.9.–14.11.2024 (Zoom ja Howspace)

Kuvaus

Innovaatiot nähdään ratkaisuna moniin yhteiskunnan haasteisiin, oli kysymys sitten talouskasvun hidastumisesta,  luonnon kantokyvyn rajoista tai työllisyyden kehittymisestä. Innovaatiot eivät kuitenkaan synny tyhjiössä, vaan vaativat kehittyäkseen moninaisia toimenpiteitä yhteiskunnan eri tasoilla, aina poliittiselta tasolta yksilötasolle asti. 
Vuoden 2024 Kestävän työelämän foorumissa tutustutaan siihen, miten innovaatioita voidaan yhteiskunnassa edistää: Miten talous ja poliittinen ohjaus tukee innovaatioiden kehittymistä, mitä se edellyttää johdolta ja organisaatiokulttuurilta ja mikä on yksilön rooli innovatiivisuuden edistämisessä. 
Alustajina valmennusohjelmassa ovat alan kärkinimet: Taloustieteilijä Mika Maliranta Laboresta, tutkimusprofessori Tuomo Alasoini Työterveyslaitokselta ja tutkimusjohtaja Jenni Spännäri CoHumansilta.
Mikä on Kestävän työelämän foorumi eli KTF?
Kestävän työelämän foorumi on YKAn ja TEKin (Tekniikan akateemiset) yhteinen valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa osallistujilleen tietoa ajankohtaisista kestävyyteen liittyvistä tematiikoista ja antaa valmiuksia reflektoida omaa roolia muutoksentekijänä omassa työyhteisössä ja omalla työuralla. Foorumissa on joka vuosi uusi ajankohtainen teema. Kestävän työelämän foorumi korvaa vuodesta 2020 toimineen Maailmanparannusforumin. 

Tapaamiset

Valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta verkkopohjaisesta tapaamisesta, jotka pidetään Zoomissa tiistaina 17.9., torstaina 10.10. ja torstaina 14.11. klo 17–19.15. 

Valmennuskertojen tarkemmat kuvaukset löydät välilehdeltä: Ohjelma ja alustajat.

Koko valmennuksen suorittaminen

Koko valmennuskokonaisuuden suorittaminen edellyttää osallistumista kolmeen em. tapaamiseen. Valmennuskertojen välissä osallistujat voivat jatkaa aiheen syventämistä itsenäiseen tahtiin valmennusohjelman Howspace-alustalla, josta löytyy myös valmennuskertojen tallenteet ja osaamisen reflektiointia ja arviointia tukevia tehtäviä. 
 
Kaikkiin kolmeen tapaamiseen ja Howspace-työskentelyyn osallistuneille myönnetään sähköinen osaamismerkki, jonka voi liittää vaikka omaan LinkedIn-profiiliin. 

Huom! Jos teemat kiinnostaa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua koko valmennuskokonaisuuteen, voit halutessasi voit myös ilmoittautua vain yksittäisiin valmennuskertoihin. 

Kenelle

Tapahtuma on avoin kaikille YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYka-verkkoasioinnista.  
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä valmennuskokonaisuus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset koko valmennusohjelmaan 14.9.2024 klo 21 mennessä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy sivun yläreunasta ja  tästä linkistä.
Yksittäisiin valmennuskertoihin on jatkuva ilmoittautuminen. 
 

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi