Siirry sisältöön
Heittäydy tasapainoon

Iloa, energiaa, asennetta – ja tasapainoa

8.12. kello 15 pärähtää täpäkästi, kun huippupuhuja ja -breaktanssija Johannes "Hatsolo" Hattusen vetää meille webinaarin, joka tulee tuntumaan taatusti sydämessä asti! Varaa paikkasi linjoille heti.

Loppuvuoden tavoitteet ja budjetit painavat myynnin ja markkinoinnin osaajalla päälle vuoden pimeimpään aikaan. Samalla jo seuraavan vuoden tavoitteita tikataan suunnitelmiin. Nyt on hyvä sauma ottaa pieni breikki kiireestä ja ammentaa iloa ja energiaa huikeasta webinaaristamme. Puhumaan saapuu yksi Suomen inspiroivimmista motivaatiopuhujista, kansainvälisestikin mainetta niittänyt Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Tällä tapahtumalla on liikutus- ja koskettavuustakuu!
 
Hatsolo kannustaa webinaarissaan pohtimaan, mikä meille on kaikista tärkeintä. Joskus tuntuu houkuttavalta tarttua kaikkiin ziljooniin mahtaviin mahdollisuuksiin ja olla mukana monessa. Silloinkin on  hyvä tiedostaa, että liika suorittaminen ja häly voi hajoittaa.Tasapaino tarkoittaa sitä, että uskaltaa keskittyä itselleen tärkeimpiin asioihin eikä yritäkään tehdä kaikkea kerralla. Kaasu pohjassa ei usein tule parasta tulosta vaan välillä pitää osata höllätä.
 
Johannes on aito, energinen ja innostava puhuja, jonka konkreettisten esimerkkien avulla opit pelaamaan vahvuuksillasi ja kohdistamaan tarmosi haluamiisi asioihin. Sinun osaamisesi ja hyvinvointisi lähtee sinusta itsestäsi. Kun olet tasapainossa, tekee se sinulle itsellesi, ympärillesi ja läheisillesi hyvää.
 
Saamme Hattuselta myös näytteen hänen breikkaustaidoistaan!
 
 
 


Varaa kalenteristasi tunti 8.12. kello 15!

 

Maailman kovimmissa breakdancekisoissa mainetta niittänyt Johannes Hattunen on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän kirjoittaa blogeja, tekee podcasteja sekä tubettaa. Hattunen on ollut perustamassa katutanssikoulu Saiffaa ja tuonut Suomeen Training For Warriors -kuntosalikonseptin.

Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Lukaise tästä tyypistä lisää!