Siirry sisältöön
Inspiraatiota, iloa ja rohkeutta työelämäkirjoittamiseen

Inspiraatiota, iloa ja rohkeutta työelämäkirjoittamiseen 

Keskiviikko 19.4. klo 9−12
Paikka: MMA:n toimisto (Asemamiehenkatu 2, 9 krs, Helsinki)

Tervetuloa löytämään uusia ideoita kirjoittamiseen!

Tämä koulutus on sinulle, joka kirjoitat työssäsi erilaisia tekstejä ja kaipaat kirjoittamiseen uutta inspiraatiota, iloa ja rohkeutta.

Koulutuksessa pääset tutustumaan itseesi kirjoittajana kannustavassa ilmapiirissä. Etsimme koulutuksen aikana itselle sopivia tapoja kirjoittaa sekä teemme runsaasti lyhyitä, luovaan kirjoittamiseen pohjautuvia harjoituksia. Ne auttavat sinua muun muassa selättämään tyhjän paperin kammon ja antavat uusia, tekstin tuottamista helpottavia oivalluksia kirjoittamisesta.

Koulutus sopii kaikille, jotka kirjoittavat työssään. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita.

Kouluttajamme Iina Kansonen

Iina Kansonen toimii päätoimittajana, vapaana kirjoittajana ja viestintä- ja media-alan yrittäjänä. Iinalla on vuosien kokemus viestinnästä ja mediasta. Hän on koulutukseltaan HuK (mediatutkimus), FM (kirjoittaminen) ja medianomi YAMK (journalismi).
 
MarkkinointiUutisten päätoimittaja Iina on intohimoinen kirjoittaja, joka kouluttaa niin luovaa kuin asiakirjoittamista. Hän rohkaisee jokaista kirjoittamaan ja kehittymään kirjoittajana.
 

Ilmoittaudu viimeistään 14.4.  

Huomioithan, että koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Järjestämme koulutuksen MMA:n toimistolla osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 9 krs, Helsinki. Kurkkaa ohjeemme, miten löydät perille täältä >>

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan kipin kapin!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.