Siirry sisältöön
INNOSTU JA ONNISTU VOIMAAN HYVIN pe-la 9.-10.10.2020!

NLP:tä Suomessa 30 vuotta! 

Suomen NLP-yhdistys ry:n 30-vuotisjuhlat ovat kaikille avoin kutsu hyvinvointiin!

Tule kuulemaan huipputaitajien puheenvuoroja, kokeile mm. kuinka NLP ja EFT toimivat yhdessä ja mitä uutta terveyspsykologia on tuonut NLP:hen.

Koe syvällisesti hyvän olon lisääntyminen itsessäsi ja opi kuinka ylläpidät kokonaisvaltaista terveyttä.

 

Perjantai 9.10. - Lauantai 10.10.2020 Helsingissä Paasitornissa
Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Tapahtumassa mukana:

Phil Parker, Using your NLP to transform health

Phil Parker on tunnettu elämän mullistavasta Lightning Process® -seminaaristaan. Hän on ahkera kirjailija ja valmentaja, joka saa monimutkaisetkin asiat tuntumaan  yksinkertaisilta ja helposti omaksuttavilta. Oletko valmis muutokseen?

Tania Prince, Emotial Freedom and Wellbeing

Tania Prince on kehotietoisen ja hyväksyvän läsnäolon tähtiluokan kouluttaja, EFT (Emotional Freedom Techniques) Trainer ja vaikuttava puhuja. Tapahtumassamme hän avaa meille kaikille itsehoitoon ja terapeuttiseen hoitoon tarkoitettua tehokasta NLP:stä ja mindfulnessista yhdistettyä EFT-menetelmää. Hän on uranuurtaja näiden alueiden yhdistämisessä.

Phil Parkerin ja Tania Princen workshopit perjantaina 9.10. ovat englanniksi.

Perjantain 30-vuotisjuhlaseminaaripäivän juhlaillallinen 

Illallisella sinulla on aikaa seurustella niin vanhojen kuin uusienkin tuttavien kanssa ja nauttia sekä hyvästä ruuasta että viihdyttävästä ohjelmasta.

NLP:n grand old man Veli-Matti Toivonen, moderni kokemus ja NLP:n synty

YTM psykologi, NLP Trainer’s Trainer, psykoterapeutti Veli-Matti Toivonen on Suomen johtava NLP-kouluttaja. Hän on kouluttanut useimmat suomalaiset NLP-kouluttajat ja on pitänyt 55 NLP Practitioner-, yli 40 NLP Master- ja 15 NLP Trainer -koulutusta. Veli-Matti Toivonen on kirjoittanut useita NLP-kirjoja ja tekee jatkuvasti tutkimus- ja kehittämistyötä ja on monien uusien ideoiden sekä NLP-menetelmien kehittäjä. Mitä uutta ja mitä kenties vanhaa uudella tavalla hän kertoo meille juhlaseminaarissamme?

Keskusteluälykäämmäksi Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen kanssa!

Palkittu puhuja, kirjailija ja johdon sparraaja, työpsykologian tohtori (TkT) Helena Åhmanin sekä Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhösen inspiroiva yhteisesitys.

Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä. Helenan ja Jussun esityksen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa sekä puheen että musiikin voimin. Musiikin ja puheen yhdistelmä aktivoi kuulijoiden aivoja monipuolisesti, synkronoi heidät samaan tilaan ja vetoaa heidän aisteihin.

Tapahtumatori

Runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja tutkimista NLP:stä. Torilla kohtaat vanhoja tuttavia ja tutustut uusiin ihmisiin sekä löydät innostavia uusia ideoita. Tori avoinna kaikilla tauoilla, sekä aamukokoontumisen aikana. Lauantaina voit kokea torilla  myös mentalisti Jenni Sofian lähitaikuutta!

Tarkemmat ohjelmatiedot ja ilmoittautuminen täältä:

Perjantai    Lauantai   Ilmoittautuminen


HUOM!

JATKAMME EARLY BIRD HINNOITTELUA KORONAPANDEMIAN AIHEUTTAMAN POIKKEUSAJAN VUOKSI 31.5.2020 SAAKKA

Suomen NLP-yhdistyksen jäsenhinnat

Molemmat seminaaripäivät pe-la 9.-10.10. yhteensä 229 €
Yksittäisen päivän hinta (pe 9.10. tai la 10.10.) 129 €

Hinnat (ei-jäsenille)

Molemmat seminaaripäivät pe-la 9.-10.10. yhteensä 339 €
Yksittäisen päivän hinta (pe 9.10. tai la 10.10.) 179 €

 

Hinnat 1.6 alkaen

Suomen NLP-yhdistyksen jäsenhinnat

Molemmat seminaaripäivät pe-la 9.-10.10. yhteensä 279 €
Yksittäisen päivän hinta (pe 9.10. tai la 10.10.) 149 €

Hinnat (ei-jäsenille)

Molemmat seminaaripäivät pe-la 9.-10.10. yhteensä 379 €
Yksittäisen päivän hinta (pe 9.10. tai la 10.10.) 199 €

 

Juhlaillallinen pe 9.10.
Illalliskortti 59 €, sis. runsaan illallisen ja alkumaljan sekä NLP-ohjelmaa ja viihdettä.

Hinnat sisältävät alv:n 24 % sekä  workshopit, luennot, kahvi-, tee- ja lounastarjoilut seminaaripäivinä. Suomen NLP-yhdistyksen jäsenet osallistuvat seminaariin edullisin jäsenhinnoin. Vinkki: jäsenyys maksaa vain 59 euroa/vuosi ja sisältää hyviä etuja, esim. Mieli-lehden kotiinkannettuna ja paikalliset jäsenillat; jäsenyys kannattaa!

 

Peruutusehdot
Osallistuminen on mahdollista perua kuluitta ennen 31.7., jonka jälkeen peruutusmaksu on 50% hinnasta. Jos peruutus tapahtuu kuukausi tai alle ennen tapahtumaa veloitetaan osallistumismaksu kokonaan. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle kuluitta.