Siirry sisältöön
Inklusiivisuuden ytimessä: tiedosta, ymmärrä ja toimi

Inklusiivisuuden ytimessä: tiedosta, ymmärrä ja toimi

Keskiviikko 20.3. klo 9.30–11
Webinaari

Moninaisuus on tämän päivän yhteiskunnassa ja työelämässä tosiasia. Mutta kuinka hyvin oikeasti tiedostamme ja ymmärrämme ihmisten erilaisuutta? Mitä hyötyä siitä on yksilölle tai yritykselle?

Ilmoittaudu nyt Hannu Medinan oivalluttavaan koulutukseen inklusiivisuudesta. Tämä webinaari auttaa sinua tiedostamaan, ymmärtämään ja rakastamaan monimuotoisuutta.

Puolentoista tunnin aikana pohdimme omaa tietämättömyyttämme, tiedon tarvetta sekä tekojen, sanojen, kohtaamisten ja kuuntelemisen merkitystä. Käymme teemoja läpi erityisesti sateenkaariviestinnän näkökulmasta.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oivaltavat uutta yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, moninaisuuden ja inklusiivisuuden teemoista. Webinaarissa pohditaan aiheita myös omien etuoikeuksien sekä piilevien ennakkoluulojen kautta, joita meillä kaikilla on.

Koulutus on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietämystään inklusiivisuudesta ja sen merkityksestä työelämässä.

Kouluttajamme

Hannu Medina
We Speak Gay

Hannu on monimuotoisuuskonsultti sekä sateenkaarimatkailun ja -viestinnän pioneeri Suomessa. Hän perusti sateenkaariystävällisen We Speak Gay -yhteisön vuonna 2018 tavoitteenaan tehdä Suomesta entistä sateenkaariystävällisempi ja -inklusiivisempi yhteiskunta viestinnän avulla.
Lue Hannun haastattelu sivuiltamme »

Ilmoittaudu viimeistään 18.3. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia MMA:n jäsenille.
 
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.