Siirry sisältöön
Infotilaisuus johtamisen ammattitutkinnoista Stadin AO:ssa

Infotilaisuus syyskuussa alkavista johtamisen ammattitutkinnoista Stadin AO:ssa

29.4.2024 klo 14.30–15.00 Teams

Kuvaus

Ykalainen, onko sinulla ollut haaveissa hankkia esihenkilötyötä tukevaa ammatillista täydennyskoulutusta? Haluaisitko aloittaa opinnot syyskuussa yhtäaikaa muiden ykalaisten kanssa?

Tule mukaan infotilaisuuteen 29.4.2024 klo 14.30-15.00 ja kuule lisää Stadin ammatti- ja aikuisopiston johtamisen ammattitutkinnoista (Lähiesimiestyön ammattitutkinto 150 op LAT ja Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 180 op JYET) ja niihin hakeutumisesta. 

Molemmat tutkinnot ovat toteutustavaltaan oppisopimuskoulutuksia, jotka suoritetaan työn ohella. Tutkinnon voi suorittaa joko lähi-, hybridi- tai etätoteutuksena. Opinnot käynnistyvät syyskuussa 2024 ja kestävät tutkinnosta riippuen 1–1,5 vuotta. Tutkinnot ovat sekä osallistujille ja organisaatioille maksuttomia.

Tutkintoihin haetaan Stadin Aikuisopiston avoimessa haussa. Tutkintoihin on jatkuva haku, joten voit laittaa hakemuksen sisään milloin haluat. Koulutusryhmissä opiskelee myös muita Stadin AO:n opiskelijoita. Tutkintoihin liittyvät ohjaukset voidaan toteuttaa ryhmissä, joissa on vain ykalaisia.

Lisätietoja tutkinnoista, löydät niiden tutkintoperusteista:
Lähiesimiestyön ammattitutkinto, 150 op, LAT
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, 180 op, JYET

Lisätietoja hakemisesta Stadin AO:n ykalaislle räätälöidystä hakuohjeesta. 

Tule infotilaisuuteen 29.4.2024 kuulemaan lisää syyskuussa alkaviin opintoihin hakeutumisesta

Aika

Maanantaina 29.4.2024 klo 14.30–15.00

Paikka

Teams

Ohjelma: 

  • JYET- ja LAT-tutkintojen sisältö ja tutkintojen väliset erot. 
  • Oppisopimus koulutusmuotona
  • Hakuprosessi ja tutkintojen henkilökohtaistaminen
  • Vastauksia kysymyksiin.
Koulutusohjelmasta tilaisuudessa ovat kertomassa Stadin AO:n vastuuopettaja Sirpa Katajalaakso ja oppisopimusasiantuntija Sari Ala-Honkola. 

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen

Ilmoittaudu mukaan 29.4.2024 klo 14:30 mennessä sivun yläreunasta tai tästä linkistä. 

Lisätietoja

Huom! Infotilaisuus on osittain samansisältöinen tammikuussa järjestettävän tilaisuuden kanssa, mutta nyt painotus syyskuussa alkaviin opintoihin hakeutumisessa. Tilaisuus tallennetaan ja linkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuuden päätteeksi. 

Lisätietoja: Meri Tennilä, Osaamispalvelujen asiantuntija, YKA. koulutukset@yka.fi , p. 010 231 0365 (muut yhteistyöhön liittyvät tiedustelut)