Siirry sisältöön
Hyvinvoinnin askelmerkit | Kapasiteettivalmennus

Tervetuloa hyvinvointiwebinaariin!

Nykyajan työelämävaatimusten lista on hirvittävän pitkä. Jotta me pärjäämme nopealla tempolla muuttuvissa olosuhteissa ja onnistumme pysyttelemään aallonharjalla, meiltä odotetaan jatkuvaa kykyä joustaa ja uudistua.  Periaatteessa tiedämme, mikä on meille hyväksi, mutta kuinkas sen toteutuksen kanssa on? Moni kuvailee tilannetta oravanpyöräksi. Arki tuppaa helposti kuormittamaan meitä liikaa. Se näkyy huolestuttavina merkkeinä hyvinvoinnissamme, jaksamisessamme ja ihmissuhteissamme.

 

Työpsykologimme Karri-Pekka Kauppisen vetää meille

hyvinvointiwebinaarin pe 12.11. klo 9–11

Toteutus on Teamsin kautta. Webinaariin mahtuu 20 henkilöä. Osallistuessasi saat valita aiheet, jotka erityisesti koskettavat ja kiinnostavat sinua. Karri-Pekka rakentaa esityksensä osallistujien toiveita kuunnellen.

Tämä ei ole kylmäluento eikä yksipuolinen jargonia vaan käytännönläheinen parituntinen, joka lataa sinulle varmasti voimavaroja ja antaa työkaluja arkeen!

Ilmoittaudu tästä!

 

Karri-Pekka on myyntitehtäviä tehnyt psykologi, joka on myyntiuran lisäksi kouluttanut yli 2000 ihmistä yli 60 maasta erilaisista psykologisista teemoista.

PS. Mikäli koulutus ei istu kalenteriisi, niin MMA:n jäsenenä voit myös varata ajan Karri-Pekan yksilövastaanotolle: MMA Urapalvelut / työpsykologi.