Siirry sisältöön
Tapahtuma

Tervetuloa Hyvän välitystavan päivään 12.9.2023!

 
Kiinteistönvälitysalan vuosittainen päätapahtuma järjestetään tiistaina 12. syyskuuta Original Sokos Hotel Triplassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tapahtuman pääpainopiste on Hyvän välitystavan ja Hyvän vuokravälitystavan ohjeiden uusien päivitysten läpikäynnissä. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton lakivaliokunnan huippuasiantuntijat kertovat muutoksista, ja osallistujien kysymyksille sekä keskustelulle on varattu reippaasti aikaa. Juontajana toimii uutisjuontaja Jussi-Pekka Rantanen, kuten viimekin vuonna. Esitykset tallennetaan katsottavaksi jälkikäteen, mutta tapahtuma järjestetään lähitapahtumana muutoin. 
 
Katso lisätietoja ohjelmasta.Tapahtumapaikalla pääset myös tutustumaan yhteistyökumppaneidemme kiinnostavaan tarjontaan. 
 
Koulutusosuuden jälkeen olet tervetullut viihtymään ja verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa cocktail-tilaisuudessamme. Nostamme silloin myös maljan KVKL:n 15. juhlavuoden kunniaksi. Tilaisuudesta vastaa KVKL Hintaseurantapalvelu. 

Early bird -hinta on 199 €/osallistuja. Hintaan sisältyvät: 
  • Aamiainen, buffet-lounas ja iltapäiväkahvi
  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja viestiseinän kautta esiintyjille
  • Videotallenne tapahtumasta 
  • KVKL:n 15. juhlavuoden cocktail-tilaisuus.
Voit myös omakustanteisesti varata hotellihuoneen KVKL:n etuhintaan Original Sokos Hotel Triplasta, katso täältä lisätietoja. Pysäköinti: ks. ohjeet täältä. 
 
Samalla viikolla 13.17.9. järjestetään myös Habitare-messut, jonne kiinteistönvälitysalan ammattilaiset pääsevät osallistumaan maksutta tilaamalla Habitaren uutiskirjeen ja sen jälkeen rekisteröitymällä etukäteen messutapahtuman sivuilla
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan vuoden ykköstapahtumaan! 
 
Tutustu ohjelmaan >>