Siirry sisältöön
Hyödyt irti ROMI-mallinnuksesta

Hyödyt irti ROMI-mallinnuksesta

Torstai 6.6. klo 10−11
Webinaari 

Tässä webinaarissa Dagmarin asiantuntijat Ilkka Keskiväli ja Ville Fredrikson esittelevät erilaisia vaihtoehtoja markkinoinnin mittaamiselle. Saat tarkemmin selville, miten mittaamista tehdään ja erityisesti miten hyödynnät sitä omassa arjessasi. Esittelemme hyödyntämisestä muutamia käytännön esimerkkejä, joista voit viedä parhaat opit omaan arkeesi.

Saat koulutuksessa vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Millainen markkinoinnin mittaaminen on mahdollista?
  • Miten mittaamista tehdään käytännössä?
  • Miten hyödynnät tuloksia markkinoijan arjessa?

Koulutus soveltuu kaikille tuloksellisesta markkinoinnista kiinnostuneille markkinoijille.

Kouluttajamme

Ilkka Keskiväli
Director, Advanced Analytics
Oy Dagmar Ab

Ilkka Keskiväli toimii Dagmarissa Advanced Analytics -tiimin vetäjänä. Hän omaa lähes 10 vuoden työkokemuksen kehittyneiden tilastollisten menetelmien käytöstä liiketoiminnan kehittämiseksi. Ilkan osaaminen keskittyy datan keräämiseen, visualisointeihin, analyyseihin, mallintamiseen, ennustamiseen ja niiden implementointiin skenaariotyökaluja hyödyntäen sekä tuottaen lisäarvoa markkinoinnille ja liiketoiminnalle.

Ville Fredrikson
Marketing Transformation Lead
Oy Dagmar Ab

Ville Fredrikson on monipuolinen digitaalisen markkinoinnin ammattilainen 10 vuoden kokemuksella ja Dagmarin digitaalisen transformaation päästrategi. Villen ydinosaamista ovat strategisten suunnitelmien luominen, digitaalisten muutoshankkeiden johtaminen ja liiketoimintamallien innovointi. Hän toimii usein projekteissa markkinoinnin ylintä johdon tukien. Ville on myös kiinnostunut ja perehtynyt markkinointiin vaikuttaviin tulevaisuuden teknologioihin kuten lohkoketjut ja tekoäly. Hän pyrkii tuomaan näitä markkinoinnin arkeen olemalla osa Dagmarin tulevaisuusajattelutyöryhmää.


Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 3.6. 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.