Siirry sisältöön
Heygen – tekoälykloonit ja videodubbaus

Heygen – tekoälykloonit ja videodubbaus

21.8.2024 13:00 - 15:00, Teams

Heygenillä voit kirjoittaa tekstiä ja tekoälyhahmo lukee sen sitten ääneen, mutta ei vain ääneen, Heygen luo myös videon, jossa tekoälyhahmo puhuu ja elehtii yllättävän luonnollisesti. Sen avulla voi siis luoda videoita ilman, että tarvitsee olla kuvaamassa studiossa! Lisäksi voit kloonata itsesi Heygeniin ja saada videoita tekstistä, missä juuri sinä näytät puhuvan tai dubata videoita eri kielille ja saada henkilön suunliikkeet pysymään oikean näköisinä.

Tavoite

Opi luomaan henkilökohtaisia tekoälyavatareita ja tuottamaan vaikuttavia videoita Heygen-alustalla. Kurssi käy läpi avatarin luomisesta videoiden viimeistelyyn, äänen paranteluun ja käytännön vinkkeihin. Koulutuksessa opit luomaan ja muokkaamaan omia tekoälyklooneja Heygen-työkalun avulla. Opit luomaan videoita kirjoittamalla tekstin ja laittamalla tekoälyhahmon puhumaan sen. Opit myös miten voit käyttää Heygeniä dubbaamaan videoita kieleltä toiselle.

Kenelle

Kurssi on suunniteltu kaikille, jotka haluavat oppia tekemään videoita videoiden tuottamisesta kiinnostuneille, riippumatta aiemmasta kokemuksesta tekoälytyökalujen kanssa. Erityisen hyödyllinen sisällöntuottajille, markkinoijille ja kouluttajille.

Ohjelmaversio

Käytämme kurssilla Heygen-alustan viimeisintä versiota. Osallistujilta edellytetään perustason tietokoneen käyttötaitoja.

Koulutuksen sisältö

Näin pääset alkuun
  • Mikä on Heygen ja mitä sillä voi tehdä
  • Käytön aloittaminen
Avatarit
  • Valmiit avatar-hahmot videoissa
  • Kloonaa oikea henkilö avatariksi
Äänentoisto ja videotuotanto
  • Videon tekeminen, näin laitat sanat Avatarin suuhun ja teet videoita

  • Eikö kuulosta hyvältä? Näin saat avatarin äänen luonnollisemmaksi
  • Videoiden tallentaminen
  • Videoiden kääntäminen toisille kielille

Avainsanat

Heygen, tekoälyklooni, videodubbaus, tekoälyhahmo, avatar


Aika

21.8.2024 13:00 - 15:00

Paikka 

Teams

Toteutus

Eduhouse

Hinta

Osallistuminen tähän koulutukseen on maksutonta YKAn jäsenille. Muista lukea YKAn ilmoittautumisohjeet tarkkaan ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen