Siirry sisältöön
Heygen – tekoälykloonit ja videodubbaus

Heygen – tekoälykloonit ja videodubbaus

Keskiviikko 21.8. klo 13–15
Webinaari

Osallistu koulutukseemme ja opit tekemään tekoälyklooneja ja videodubbausta tekoälyllä!

Heygenillä voit kirjoittaa tekstiä, jonka tekoälyhahmo lukee ääneen – mutta ei vain ääneen, Heygen luo myös videon, jossa tekoälyhahmo puhuu ja elehtii yllättävän luonnollisesti. Heygenin avulla voit siis luoda videoita ilman, että sinun tarvitsee olla kuvaamassa studiossa!

Lisäksi voit kloonata itsesi Heygeniin ja tehdä tekstistä videoita, joissa juuri sinä näytät puhuvan. Voit myös dubata videoita eri kielille ja saada henkilön suun liikkeet pysymään oikean näköisinä.

Tavoite

Koulutuksessamme opit luomaan henkilökohtaisia tekoälyavatareita ja tuottamaan vaikuttavia videoita Heygen-alustalla. Kurssilla käymme läpi avatarin luomisen, videoiden viimeistelyn, äänen parantelun ja käytännön vinkkejä.

Koulutuksessa opit luomaan ja muokkaamaan myös tekoälyklooneja. Opit luomaan videoita kirjoittamalla tekstin ja laittamalla tekoälyhahmon puhumaan sen. Opit myös, miten voit käyttää Heygeniä dubbaamaan videoita kieleltä toiselle.

Kenelle

Kurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet videoiden tuottamisesta riippumatta aiemmasta kokemuksesta tekoälytyökalujen kanssa. Erityisen hyödyllinen koulutuksemme on sinulle, jos työskentelet markkinointitehtävissä, sisällöntuottajana tai kouluttajana.

Ohjelmaversio

Käytämme kurssilla Heygen-alustan viimeisintä versiota. Osallistujilta edellytetään perustason tietokoneen käyttötaitoja.

Koulutuksen sisältö

Näin pääset alkuun

  • Mikä on Heygen ja mitä sillä voi tehdä?
  • Käytön aloittaminen

Avatarit

  • Valmiit avatar-hahmot videoissa
  • Kloonaa oikea henkilö avatariksi

Äänentoisto ja videotuotanto

  • Videon tekeminen – näin laitat sanat Avatarin suuhun ja teet videoita
  • Eikö kuulosta hyvältä? Näin saat avatarin äänen luonnollisemmaksi.
  • Videoiden tallentaminen
  • Videoiden kääntäminen toisille kielille

Avainsanat

Heygen, tekoälyklooni, videodubbaus, tekoälyhahmo, avatar

Kouluttaja: Eduhouse 

Ilmoittaudu viimeistään 16.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.