Siirry sisältöön
Harkitsetko yrittäjyyttä? Näin onnistut

Harkitsetko yrittäjyyttä? Näin onnistut 💡

Torstai 16.5. klo 15–16
Webinaari

Oletko harkitsemassa yritystoiminnan aloittamista? Tässä webinaarissa saat arvokkaita vinkkejä siihen, mitä asioita kannattaa huomioida, kun päätät ryhtyä yrittäjäksi. 
 
Webinaarissa käymme tiiviisti läpi erilaiset yritysmuodot – kevytyrittäjyydestä osakeyhtiöön. Työsuhdejuristimme Jyrki Järvinen arvioi eri yritysmuotojen vahvuudet ja heikkoudet. Jyrki myös valaisee, millainen on hyvä sopimus sekä millaiset sopimusehdot yhteistyökumppanin kanssa ovat järkeviä ja mitkä eivät.
 
Tule mukaan oppimaan, miten teet fiksuja päätöksiä yritystoiminnan alkuvaiheissa. Saat käytännön neuvoja, jotka auttavat sinua luomaan vahvan pohjan menestyksekkäälle yrittäjäuran alulle! 
 

Kouluttajamme

Webinaarimme kouluttaja on MMA:n työsuhdejuristi Jyrki Järvinen. Jyrki tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hän on erikoistunut erityisesti yrittäjäjäsentemme neuvontaan.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.