Siirry sisältöön
Haku SuomiAreenaan 2024

Haku SuomiAreenaan 2024 on nyt auki! 

Kertokaa meille omasta yhteiskunnallisesta teostanne ja miksi haluatte tuoda teon mukaan SuomiAreenan ohjelmaan. Miksi se on tärkeää? Tekonne voi liittyä esimerkiksi työelämään, luontoon, tieteeseen, turvallisuuteen, teknologiaan, hyvinvointiin, kulttuuriin, urheiluun, ympäristöön, innovaatioihin, talouteen tai mihin vaan yhteiskunnalliseen aiheeseen, jolla haetaan ratkaisuja ja katsotaan tulevaan.
 
SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, rentous, rohkeus ja tasa-arvo. Festivaalin ohjelmaan valitsemme mukaan sisältöjä näiden arvojen mukaisesti. Kiinnostava sisältö tuo esiin erilaisia näkökulmia ja uskaltaa olla moniääninen, ja on tärkeää, että mietitte jo hakuvaiheessa, miten lähdette rohkeasti rakentamaan omasta sisällöstä riittävän moniäänistä ja kuulijaa kiinnostavaa.
 
Haluamme ohjelmaan mukaan monenlaisia erilaisia toteutuksia, voitte hakea mukaan toteuttamaan esimerkiksi haastattelua, näytelmää, väittelyä, kävelykierrosta, paneelikeskustelua tai muunlaista toteutusta, joka kiinnostaa yleisöä. Uudet ideat ovat tervetulleita! 

Hae keskustelunjärjestäjäksi 15.11.2023 mennessä! 

HUOM! Kansalaistoripaikkojen haku käynnistyy myöhemmin loppuvuonna ja hakeminen tapahtuu erillisellä lomakkeella. 
 

SuomiAreena 25.-28.6.2024 Porissa

Haemme nyt erilaisia järjestäjiä toteuttamaan kanssamme keskustelutilaisuuksia ja muunlaisia lavatoteutuksia (esim. haastattelua, näytelmää, väittelyä) ohjelmaan. Kerro, mikä on teidän tekonne yhteisten asioiden eteen ja hae mukaan 15.11. mennessä. Hakulomakkeen löydät ylävalikosta ”Hae järjestäjäksi!”
 
Lavatoteutuksien hinnoittelun löydät ylävalikosta välilehdeltä "Hinnat".

Kesän 2024 tapahtuman aikataulua
  • Haku lavatoteutuksen järjestäjäksi 1.9.-15.11.2023
  • Valinnat toteutuksien järjestäjäksi joulu-tammikuussa 2023/2024
  • Järjestäjien lopulliset vahvistukset osallistumisesta alkuvuosi 2024
Lisätietoa Suomen suurimmasta yhteiskunnallisesta festivaalista saat tapahtumasivulta suomiareena.fi.