Siirry sisältöön
Häirintä ja epäasiallinen kohtelu työpaikalla

Häirintä ja epäasiallinen kohtelu työpaikalla

Torstai 15.2. klo 9–10
Webinaari

Vaikka voisi toisin kuvitella vuonna 2024, useat työntekijät kohtaavat edelleen työelämässä epäasiallista käytöstä ja häirintää. Tällaiset tilanteet ovat usein äärimmäisen hankalia ja niillä voi olla vakavia seurauksia työyhteisön ilmapiiriin. 

Epäasiallisen kohtelun vaikutukset voivat ulottua yleisestä turvallisuuden tunteesta aina häirinnän kohteeksi joutuneen terveyden vaarantumiseen asti. Työnantajan tulee lain mukaan aina puuttua häirintään välittömästi ja huolehtia jokaisen työntekijän turvallisuudesta.

Osallistu koulutukseemme, jossa työsuhdejuristimme Taija Numminen kertoo mikä työturvallisuuslain näkökulmasta on kiellettyä häirintää ja epäasiallista kohtelua. Lisäksi kerromme, miten häirinnän kohteeksi joutuneen kannattaa toimia sekä käymme läpi, miten työnantajan tulisi puuttua ja ratkaista häirintätapaukset huolellisesti ja tehokkaasti. 

Kouluttajamme

Webinaarimme kouluttaja on työsuhdejuristi ja varatuomari Taija Numminen MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.