Siirry sisältöön
Haastavat vuorovaikutustilanteet

Haastavat vuorovaikutustilanteet   

Torstai 3.2.2022 klo 913
Webinaari

Miten taklaat tyylikkäästi vastaväitteet etkä jäädy tiukassakaan keskustelussa? Opi kohtaamaan myyntityön haastavia tilanteita!

Paraskin myyjä - erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla ja tilannetajulla varustettuna - kohtaa aika ajoin työssään haastavia vuorovaikutustilanteita. Asiakas reagoi isolla tunteella, eteen sattuu kinkkinen neuvottelutilanne tai kohtaaminen iso egon kanssa tuntuu vaikealta.

Tässä verkkovalmennuksessa pureudumme erilaisiin haastaviin tilanteisiin ja harjoittelemme työkaluja, joilla muutamme tilanteet helpommiksi ja sujuvammiksi molemmille osapuolille.

Koulutuksemme sopii erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville.

Kouluttaja: Elina Aalto (TeM, FIA), Capella Coaching Oy

Elina on näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta. Elina on näytellyt muun muassa Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa.

Elinalla on yli viidentoista vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksesta yrityksissä ja yliopistoissa. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen kulttuuria sekä rohkaisee ihmisiä rikkomaan kuviteltuja rajojaan ja luopumaan mokaamisen pelosta.

Elinan valmennustapa on osallistava ja osallistujan on helppo jalkauttaa harjoitteiden kautta syntyneet oivallukset omaan arkeensa. Supervoimakseen hän mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.

Ilmoittaudu viimeistään 20.1.

Koulutuksemme on maksuton MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!