Siirry sisältöön
Hyvinvointiwebinaari 27.5.2021
Nykyajan työelämävaatimusten lista on hirvittävän pitkä: jotta pärjäisi nopealla tempolla muuttuvissa olosuhteissa ja onnistuisi pysyttelemään aallonharjalla, pitäisi kyetä jatkuvasti joustamaan ja uudistumaan. Tämä kaikki vaatii tietysti veronsa omasta hyvinvoinnista, jaksamisesta ja yksityiselämästä.
 
MMA:n työpsykologi Karri-Pekka Kauppinen toteuttaa räätälöidyn Hyvinvointiwebinaarin teidän valitsemistanne aiheista to 27.5.2021 klo 18.00 - 20.00 Teamsin kautta. Webinaarin järjestäjänä MMA on Etelä-Suomi, myös muiden yhdistysten jäsenet ovat tervetulleet mukaan!
 
Tämä ei ole kylmäluento eikä jargonia vaan käytännönläheinen parituntinen, joka lataa sinulle varmasti voimavaroja ja antaa työkaluja arkeen!
 
Valitse sinua kiinnostavat aiheet. Voit valita useampia valmiista aiheista tai ehdottaa uusia.
 
Karri-Pekka on myyntitehtäviä tehnyt psykologi, joka on myyntiuran lisäksi kouluttanut yli 2000 ihmistä yli 60 maasta erilaisista psykologisista teemoista.
 
Webinaarin omavastuu 10€ maksetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Mikäli koulutus ei istu kalenteriisi, niin MMA:n jäsenenä voit myös varata ajan Karri-Pekan yksilövastaanotolle: MMA Urapalvelut / työpsykologi.
 
Ilmoittaudu tapahtumaan TÄSTÄ LINKISTÄ
 
Tervetuloa voimaan hyvin!