Siirry sisältöön
Google Analytics 4 markkinoinnin ja myynnin apuna

Google Analytics 4 markkinoinnin ja myynnin apuna

Tiistai 22.8. klo 10−11.30
Webinaari 

Google Analytics 4 on ollut kaksi kuukautta käytössä – mitä nyt?

Universal Analytics lopetti datan tallentamisen heinäkuun alussa, noin kaksi kuukautta sitten. Osa organisaatioista on suunnitellut Google Analytics 4 -version käyttöönoton hyvissä ajoissa, mutta jotkut ovat luottaneet Googlen automaattiseen päivitykseen. Niin tai näin, miten voit varmistaa, että GA4 on varmasti hyödyllisessä käytössä: Miten markkinointi ja myynti toimivat yhdessä? Miten toimitaan dataohjautuvasti digitaalisessa maailmassa?

Tämä koulutus sopii mainiosti sinulle, jos toimit markkinoinnin tai myynnin asiantuntijana tai johtajana. Hyödyt koulutuksesta todella paljon, jos tarvitset työssäsi verkkosivujen kävijäseurannan ja analytiikan työkaluja.

Kouluttajamme Petri Mertanen

 

Petri Mertanen on luonut pitkän uran digitaalisen analytiikan parissa asiakasyrityksissä ja medioissa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä eri kokoisissa asiakasyrityksissä sekä median parissa. Nykyisin Petri toimii itsenäisenä asiantuntijana konsultoiden eri kokoisia yrityksiä ja organisaatioita analytiikan saralla. Aiemmin Petri toimi muun muassa Omnicom Media Groupin digitaalisen analytiikan tiimin johtajana sekä Digital Analytics Association järjestön Suomen puheenjohtajana.

Petrillä on kokemusta ja näkemystä nykyaikaisten analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä ja analysointiprosessin kehittämisestä. Intohimonaan hän pitää nimenomaan analyyttisen kulttuurin luomista organisaatioihin. Petri on myös kouluttanut ja valmentanut urallaan tuhansia henkilöitä räätälöityjen ja yleisten koulutusten kautta. Kouluttajana hän on toiminut muun muassa Saranen Consultingin ja Googlen organisoimassa Adwords Academyssa sekä Aalto yliopistolla ITP-ohjelmassa. Petrillä on tällä hetkellä viralliset sertifioinnit Google Analytics-, Tag Manager- ja Data Studio-järjestelmistä. Petri on ollut suosittu puhuja niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin tapahtumissa. 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 17.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän webinaariin vain MMA:n jäsenille. 

Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.