Siirry sisältöön
Future of Sales - Myynti vuonna 2025

Future of Sales - Myynti vuonna 2025 

Keskiviikko 8.9. klo 8.45−12.00
Paikka: Jyväskylä (paikkatieto vahvistetaan myöhemmin)

Nyt jos koskaan on hyvä hetki pohtia, miltä tulevaisuus voisi näyttää ja miten eri skenaarioihin voisi valmistautua. Näin on myös myynnin kohdalla. Mitä muuttaa, mitä päivittää, mitä säilyttää? Millä keinoilla myyjät pärjäävät ja päivittävät osaamisensa tänään ja huomenna?

Future of Sales -kiertueella otamme kristallipallon käteen ja katsomme, mitkä maailmalta tuloaan tekevät myyntiä muovaavat trendit ovat sellaisia, joista meidän kaikkien tulee olla kartalla. Entä miten maailman menestyneimmät myyntiyhtiöt toimivat eri tavalla myynnissä ja mitä voimme oppia niistä? Mitkä kymmenen asiaa erottavat huippusuorittajat keskivertomyyjistä ja miten miljoonamyyjät toimivat arjessa - miten niitä miljoonakauppoja oikeasti voitetaan? Ja sitten se pihvi ja focus - mitkä asiat ovat edelleen valideja vuonna 2025?

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Katsotaan yhdessä myynnin tulevaisuuteen

Ohjelma:

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Lämpimästi tervetuloa - Sani Leino ja Jan Ropponen
9.15 Miten menestyvä myyjä toimii vuonna 20212025?
10.15 Kahvitauko
10.30 Myyjän ja myyntijohdon roolit - Mikä automatisoituu ja mikä säilyy?
Miten myyntiorganisaatio nostaa tuottavuutta 20212025?
11.30 Q&A ja ryhmäkeskustelua
11.50 Päätössanat
12.00 Valmennus loppuu

Ja mikä parasta! Kotiin viemiseksi saat koulutuksen hintaan kuuluvat kaksi kirjaa: Sani Leinon ja Kert Kennerin #myyntikirjan ja Jan Ropposen Miljoonamyyjä-kirjan. Kirjojen arvo on yhteensä 96,70 euroa.

 

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa, jolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyy yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja , joka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä.

 
Jan Ropponen
Founder, CEO 
Axend Oy
 
Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on muun muassa kirjoittanut modernista myynnistä nämä kirjat: Sales Habits of Winners, Revenue Growth Platform ja Miljoonamyyjä.

 

 
MMA:n jäsenetuhintasi tähän webinaariin on 199 euroa + alv 24 %.
Hinta muille 249 euroa + alv 24 %.
 

Varaa paikkasi koulutukseen tästä!