Siirry sisältöön
Suomen ruoka-alan TKI-foorumin vuosiseminaari

 

Tervetuloa Suomen ruoka-alan TKI-foorumin vuosiseminaariin!

Päivämäärä: Perjantai, 31. lokakuuta 2025, klo 10:00-15:30 

Paikka: Finlandia-talo, Helsinki 

Tapahtuman kieli: Pääasiassa englanti, ryhmäkeskustelut suomeksi 

Suomen elintarvikealan TKI-foorumin tavoitteena on parantaa yhteistyötä ja tiedonkulkua ruokajärjestelmän toimijoiden kesken. Tavoitteena on vahvistaa TKI-yhteistyötä, yhteiskehittää ja edistää TKI-toimintaa, jakaa TKI-tuloksia ja tietoa TKI-hankkeiden valmistelusta ja rahoituksesta, edistää verkostoitumista tohtoriopiskelijoiden kesken sekä helpottaa yhteisen kansallisen tutkimusinfrastruktuurin kehittämistä. 

Suomen elintarvikealan TKI-foorumin kick-off järjestettiin 19. maaliskuuta 2025, ja palaute oli hyvin positiivista. Lokakuussa jatkamme vuoropuhelua ja tiedonjakamista, ja toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi verkostoitumaan ja yhteiskehittämään ruokajärjestelmää laaja-alaisesti alan toimijoiden kanssa. 

Lokakuun vuosiseminaarin alustava ohjelma: 

  • TKI-foorumin toimintamallin yhteiskehittämistä ja keskustelua tiedonjaon tavoista 

  • Alueellisten TKI-klustereiden ja hankkeiden esittely 

  • Esityksiä rahoitusmahdollisuuksista ja kokemuksia yhteishankkeista 

  • Uusien Business Finland -hankkeiden ideointia ja suunnittelua 

Lokakuun ruoka-alan TKI-foorumin vuosiseminaarin järjestävät yhteistyössä VTT, LUKE, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Elintarviketeollisuusliitto, Business Finland ja Maa- ja metsätalousministeriö. Kaikki alan toimijat ovat tervetulleita mukaan TKI-foorumin toimintaan ja järjestämään tulevia tapahtumia. 

Merkitse päivämäärä 31.10.2025 kalentereihisi – virallinen ilmoittautuminen avautuu elokuussa!