Siirry sisältöön
Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

Excel – PHAKU ja VHAKU -funktiot

Tiistai 5.12. klo 9.0010.30
Webinaari

Hakeminen ja tietojen yhdistely Excelissä on yksi tehokäyttäjien tärkeimpiä toimintoja. Tässä koulutuksessa opit tähän tarvittavat perusfunktiot.

Tavoite

Koulutuksessa opit PHAKU- ja VHAKU -funktioiden käytön (englanniksi: VLOOKUP, HLOOKUP). Opit miten voit hakea taulukon arvon perusteella tietoja toisesta taulukosta sekä miten yhdistät useista tietolähteistä tietoja yhteen taulukkoon.

Kenelle

Koulutuksesta on hyötyä käyttäjille, jotka haluavat oppia hyödyntämään PHAKU- tai VHAKU -funktioita erilaisissa käyttötilanteissa. Toivomme, että osaat jo muodostaa peruslaskukaavoja ja käyttää $-merkkejä kaavoissa. Jos nämä eivät ole tuttuja, suosittelemme ensin Excel perusteet -kurssien läpikäyntiä.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu Excelin 2010, 2013, 2016, 2019, 2021 ja 365 Windows -versioille sekä soveltuvin osin Macin Excel 2016 -versiolle.
 

Koulutuksen sisältö

PHAKU (VLOOKUP)

  • funktion rakenne
  • aineistojen yhdistely ja vertailu
  • yksittäisen tiedon hakeminen
  • yleisimmät ongelmatilanteet
  • VHAKU (HLOOKUP) -funktion rakenne ja käyttäminen

Kouluttaja: Eduhouse

Avainsanat: Excel, Funktiot, Hakeminen, Haku, Yhdistely

Ilmoittaudu viimeistään 30.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.