Siirry sisältöön
Työkaverista esihenkilöksi - tukea roolinmuutokseen työnohjauksellisin menetelmin

Työkaverista esihenkilöksi - tukea roolinmuutokseen työnohjauksellisin menetelmin

TBC Esihenkilöverkosto 1.9.2022 klo 9-11

Syyskuun esihenkilöverkostossa keskitymme tilanteeseen, jossa oma rooli on muuttunut työkaverista esihenkilöksi.
 
 
Oletko uusi esihenkilö ja toivoisit tukea roolimuutokseen työkaverista esihenkilöksi? Tässä tilaisuudessa käsittelemme roolinmuutosta ja etsimme työnohjauksen menetelmin keinoja suhtautua ja purkaa tilannetta työpaikalla ja omassa pääkopassa.
 
Työnohjaus on dialoginen menetelmä, jonka avulla on mahdollista tukea yrityksen henkilöstöä erilaisissa tilanteissa. Se on työväline, joka edesauttaa organisaation oppimista ja kehittymistä. Tilaisuudessa työnohjaajana toimii Sitomon Sanna Miettinen. Sannalla on yli 10 vuoden kokemus työnohjaajana toimisesta. Hän työnohjaa tällä hetkellä johtoryhmiä, asiantuntijoita, esihenkilöitä ja tiimejä eri aloilta.
 
Tilaisuuteen mahtuu mukaan 10 esihenkilöä, jotka haluavat mahdollisuuden roolimuutoksesta keskustelemiseen ja tuen saamiseen. Etenemme tilaisuudessa yhteisesti keskustellen, luottamuksen ilmapiirissä.
 
Tervetuloa mukaan!
 

Tilaisuuden toteutustapa ja turvallisuusohjeet

Tilaisuus toteutetaan lähitoteutuksena. Meille on tärkeää, että osallistujamme, työntekijämme ja alustajamme voivat osallistua tilaisuuteen turvallisesti. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme niihin.
 
Maksuton tilaisuus TBC-jäsenyritysten työntekijöille
TBC Verkostot ovat TBC-jäsenyritysten työntekijöille maksuttomia. TBC:n tilaisuudet ovat tarkoitettu vain TBC-jäsenyritysten työntekijöille. Listan kaikista TBC-jäsenyrityksistä löydät verkkosivujemme ala-osasta. 
Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua ilmoittautumislinkin kautta tai ottamalla yhteyttä TBC-tiimiin.