Siirry sisältöön
Esihenkilötyön ABC, Helsinki 29.3.2023

Esihenkilötyön ABC

Helsinki, keskiviikkona 29.3.2023 klo 16.30–19.00.  
 
Oletko juuri siirtynyt tai siirtymässä esihenkilötehtäviin tai haaveiletko niistä joskus tulevaisuudessa? Pohdituttavatko sinua esihenkilötyöhön liittyvät vastuut ja velvollisuudet, tai toisaalta se, mitä kaikkea esihenkilörooli voi mahdollistaa? Mietitkö, millainen johtaja olet tai voisit olla? YKAn Esihenkilötyön ABC -koulutuksesta saat tiiviissä paketissa tietoa esihenkilötehtävien vastuista, velvollisuuksista ja mahdollisuuksista. Lisäksi pääset verkostoitumaan muiden vastaavassa tilanteessa olevien ykalaisten kanssa.  
 
Koulutuksen jälkeen: 
  • Osaat hahmottaa mistä eri elementeistä esihenkilötyö koostuu.    
  • Tunnet esihenkilötyöhön liittyvät vastuut ja velvollisuudet. 
  • Sinulla on työkaluja pohtia omaa johtajuuttasi. 
  • Ymmärrät työ- ja virkasuhteiden ehtojen määräytymistä ja niistä sopimisen mahdollisuuksia sekä työoikeuden keskeisiä periaatteita.
  • Osaat pitää huolen siitä, että johdettaviesi oikeudet toteutuvat ettekä sinä tai työnantajasi joudu vastuuseen niiden rikkomisesta. 
  • Tiedät, mistä hakea lisätietoja ja tukea, jos sitä tarvitset.  
 
Esihenkilötyön ABC -koulutus tulee YKAn tapahtumakalenteriin myös verkkopohjaisena syksyllä 2023. Koulutus on osa Ykalaiset esihenkilöinä ja johtajina 2023 -teemakokonaisuutta. Lue lisää!
 

Aika 

Keskiviikko 29.3.2023 klo 16.30–19.00.  
 

Paikka 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry, Mikonkatu 8 A, 9. kerros 00100 Helsinki. 
 

Kenelle 

Esihenkilötehtäviin äskettäin siirtyneet tai siirtymässä olevat, tai esihenkilötehtävistä kiinnostuneet YKAn jäsenet.  
 
Maksuton koulutus YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). 
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä koulutus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 
 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumisaika 7.2.2023 12:00 - 22.3.2023 klo 21:00. Ilmoittautua voit sivun yläreunasta tai tästä linkistä. Toimi nopeasti! Koulutuksessa on rajattu osallistujamäärä. 
 

Kouluttajat 

 
Maria Teikari  on YKAn palvelujohtaja, joka on toiminut johtotehtävissä 10 vuotta. Hän on opiskellut johtamista, kirjoittanut johtamisesta - ja on kerta kaikkiaan kovin kiinnostunut johtamisesta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jukka Nohteri on YKAn juristina työskentelevä varatuomari, jolla 15 vuoden kokemus työelämän lakineuvonnasta.  
 
 

 

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi