Siirry sisältöön
Esihenkilön juridiset velvoitteet ja oikeudet

Esihenkilön juridiset velvoitteet ja oikeudet

Tiistai 7.11. klo 13–15
Webinaari

Hyvän esihenkilön on tärkeää tuntea tehtävään liittyvät juridiset velvoitteet ja oikeudet. Kun tunnet esihenkilönä työsuhdejuridiikan, varmistat toimivasi oikein ja tasapuolisesti sekä vältät tarpeettomia ongelmatilanteita. Tässä koulutuksessa saat peruskatsauksen esihenkilötyön juridisiin asioihin.

Tavoite

Koulutuksen käytyäsi sinulla on peruskatsaus esihenkilötyöhön liittyviin juridisiin oikeuksiin ja vastuisiin.

Kenelle

Koulutus on suunnattu esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille.

Vaativuustaso

Taso 2: Sinulla on jo yleisluontoisempaa ja sisäistettyä tietoa aiheesta tai haluat ylläpitää perustietojasi ja myös kehittää ammattitaitoasi.
 

Koulutuksen sisältö

Esihenkilön juridiset velvoitteet ja oikeudet:

  • esihenkilön direktio-oikeus
  • velvollisuudet työntekijöitä kohtaan
  • työsuhteisiin liittyvät velvollisuudet.

Kouluttajamme

Koulutuksen järjestää Eduhouse.

Kouluttajana toimiva Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja Teppo Laine on seurannut lakimuutosta ja hoitanut useita tietosuoja-asetukseen liittyviä toimeksiantoja. Laine on hoitanut myös tieto- ja yksityisyyden suojaan liittyviä rikosasioita. Hän on kouluttanut sadoissa eri tilaisuuksissa uudesta tietosuoja-asetuksesta. Laine toimii itsekin alalla, jossa tietosuojalla ja asiakassalaisuuksilla on korostunut merkitys.

Avainsanat: esihenkilön juridiikka, esihenkilö, juridiikka, työsuhdejuridiikka

Ilmoittaudu viimeistään 2.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.