Siirry sisältöön
Esihenkilön haastavat tilanteet

Esihenkilön haastavat tilanteet 

Torstai 30.9. klo 912
Webinaari

Esihenkilötyö vaatii paitsi substanssihallintaa, myös taitoa toimia haasteellisissa ja vaativissa henkilöstötilanteissa. Valmennuksen tavoitteena on lisätä osallistujien käytännön valmiuksia kohdata ongelmalliset ja haastavat tilanteet rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Käymme läpi alisuoriutumisen, tavoitteiden seuraamisen, esihenkilön direktio-oikeuden ja asiallisen työkäyttäytymisen. Myös varhainen välittäminen ja haastavien tilanteiden ratkaisuvaihtoehdot sekä erilaisten ihmisten johtaminen auttavat esihenkilöitä arjen haasteista selviytymisessä.

Tutustumme ”vaikea” avainhenkilö 111 porrasmalliin, korjaavan palautteen antamiseen ja varhaisen välittämisen malliin sekä ratkaisukeskeisen lähestymistavan toteuttamiseen.

Koulutus sopii esihenkilöasemassa oleville sekä esihenkilötyöstä kiinnostuneille.

Valmennuksen sisältö

  • Puuttuminen arjen työn ohjaamisessa
  • Alisuoriutuminen
  • Työajanseuranta ja asiallinen työkäyttäytyminen
  • Direktio-oikeus
  • Varhainen välittäminen esimiestyön apuna
  • Haastavat tilanteet
  • Ratkaisukeskeinen lähestymistapa

Kouluttaja: Helena Kokko

 

Helena Kokko, KTM, MBA, LJK, työyhteisökehittäjä
Miska Oy, toimitusjohtaja

Helenalla on työnohjaajan, coachin ja kognitiivisen lyhytterapeutin koulutus. Hän toimii aluehallintoviraston kouluttajana ja työ- ja elinkeinoministeriön 8+8+8 työhyvinvointivalmentajana.

Ilmoittaudu viimeistään 27.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!