Siirry sisältöön
School of Sales: Diilien voittamistyöpaja (verkkokoulutus)

School of Sales: Diilien voittamistyöpaja (verkkokoulutus) 

 

Keskiviikko 17.3. klo 8.30-12.00
Webinaari

Myynnin kultainen sääntö on aina ollut, että pitää saada seuraava kalenterikiinnitys palaverin päätteeksi. Valitettavasti yksi askel kerrallaan eteneminen ei modernissa B2B-ympäristössä riitä, jos haluaa voittaa isoja kauppoja korkealla hit-ratella.
 
Tämän takia parhaat myyjät käyttävät myyntihankkeen projektisuunnitelmaa, joka kutsutaan Win Planiksi. Jos tunnistat, että sinun kaupoissasi päätöksentekoon osallistuu useita henkilöitä ja myyntiprosessi sisältää yli 2-3 tapaamista, tämä työpaja sopii sinulle loistavasti. Kauppakoot 30 tuhannesta ylöspäin miljooniin asti.
 
Saat tässä virtuaalisessa työpajassa oman Win Plan-mallin (pptx), jonka kautta koko työpaja tehdään.
 
Valmistaudu ennen koulutusta: Valitse yksi oma tunnistettu myyntihanke, joka on hyvin alkuvaiheessa ja haluat varmistaa, että voitat sen!

Ohjelma

Aamupäivän aikana käsittelemme muun muassa seuraavia teemoja:
  • Mitä Win Plan sisältää?
  • Missä myynti-caseissa sitä kannattaa käyttää ja missä ei?
  • Työstetään valitulla myyynticasella Win Plan, jota pystyt välittömästi työpajan jälkeen toteuttamaan.

Aikataulu

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä
klo 9.00 Valmennus alkaa
klo 10.30 Kahvitauko
klo 10.45 Valmennus jatkuu
klo 12.00 Valmennus loppuu
 
Lisäksi koulutukseen kuuluu kyselytunti, joka järjestetään 24.3. klo 9-10 valmennuksen Howspace-sivustolla.
 

Hinta

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 190 euroa + alv 24 % . Hinta muille 390 euroa + alv 24 %. Hintaan sisältyy myös Jani Ropposen tuore ja suosittu Miljoonamyyjä-kirja.
 
 

Ilmoittaudu viimeistään 14.3.2021

Osallistujille lähetetään osallistumislinkki (zoom) ilmoittautumisen jälkeen viimeistään 15.3.2021. Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!
 
Huom! Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti (max 30 osallistujaa).
 

Valmentaja: Jan Ropponen

Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa muun muassa maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on kirjoittanut modernista myynnistä muun muassa nämä kirjat: Sales Habits of Winner, Revenue Growth Platform ja Miljoonamyyjä.
 
Varaa paikkasi tästä: Ilmoittautuminen