Siirry sisältöön
Digihumaus 2024

Digihumaus 2024

Helsinki, Ravintola Töölö / webinaari
 

Tule mukaan julkishallinnon digitalisaation huipputapahtumaan!

Digihumaus-seminaari kokoaa 11.4.2024 yhteen yhteiskuntamme digitalisaatiosta ja sen edistämisestä kiinnostuneet toimijat ja asiantuntijat. Tilaisuuden teemana on ”Suomi ikääntyy ja monimuotoistuu”.

Tänä vuonna Digihumauksessa pohdimme seuraavien kysymysten kautta, millaisiin digitalisaation trendeihin ja muutoksiin meidän tulisi yhteiskuntana valmistautua:

  • Kuinka väestön ikääntyminen ja monimuotoisuus vaikuttavat digitalisaatioon?
  • Millaisia haasteita ikääntyvän väestön tarpeet tuovat digipalvelujen kehittämiselle? ​
  • ​Millaisia digitaalisia taitoja meidän pitäisi vahvistaa, jotta yhä monimuotoisempi väestö pysyy kehityksen mukana?

Digihumauksen pääpuhujat ja tilaisuuden muut esiintyjät pureutuvat näihin kysymyksiin iltapäivän aikana.

Tule kanssamme kurkistamaan tulevaisuuden elämään ja pohtimaan, millaisia haasteita digitalisaation keinoin voitaisiin ratkaista ja millaisia ratkaisuja muutoksen tukena tarvitaan.

Digihumauksen pääpuhujina lavalle nousevat:

Martti Hetemäen kasvokuva Nasima Razmyarin kasvokuva Teemu Roosin kasvokuva Kiti Müllerin kasvokuva
Martti Hetemäki Nasima Razmyar Teemu Roos Kiti Müller

Tietoa tapahtumasta

Digihumaus kokoaa vuosittain Suomen suunnannäyttäjät digitalisaation huipputapahtumaan. Nyt kahdeksatta kertaa järjestettävä tilaisuus kokoaa vuosittain yhteen yli kaksituhatta digitalisaation tulevaisuudesta kiinnostunutta johtajaa ja asiantuntijaa.
 
Inspiroivat puhujat vievät meitä eteenpäin digitalisaation suunnannäyttäjän tiellä. Tapahtuma tarjoaa oivat puitteet myös vuorovaikutukseen.
 
Voit valita, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai webinaarin kautta. Paikan päälle Ravintola Töölöön Helsingissä mahtuu mukaan noin 500 osallistujaa.
 
Tapahtumassa pääset osallistumaan keskusteluun myös yhteisen aktivointityökalun avulla, joka yhdistää live- ja webinaariyleisön toisiinsa.
 
Ohjeistukset paikan päälle saapumiseen tai tapahtuma-alustalle kirjautumiseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa sen mukaan, kumman osallistumisvaihtoehdon olet valinnut.
 
Tilaisuuden järjestää Digi- ja väestötietovirasto.