Siirry sisältöön
Coachaa ja klousaa

Coachaa ja klousaa − hyödynnä coachingtaitoja myyntityössä

Torstai 7.3. klo 9−11.30 
Webinaari

Opi kartoittamaan asiakkaan tarve vaikuttavalla tavalla

Kaikki tietävät, että myyjän tärkein tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma. Osaatko sinä kysyä asiakkaalta parhaat kysymykset, jotta saat asiakkaan tarpeen todella selville?

Pohditko esimerkiksi:

  • Miten vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen?
  • Kuinka ajattelu, tunteet ja toiminta vaikuttavat ostoprosessiin?
  • Miten saada asiakkaan todellinen tarve selville?
  • Kuinka selvittää asiakkaan piilevät tarpeet? Eli tarpeet, joita asiakas ei tunnista.
  • Kuinka selvittää asiakkaan tulevaisuuden tarpeet?
  • Kuinka saada asiakas sitoutettua mahdolliseen yhteistyöhön?

Jos haluamme vaikuttaa asiakkaaseen, meidän on saatava asiakas ajattelemaan tilannettaan sekä tarvettaan nyt ja tulevaisuudessa. Myyjän coachingtaidot mahdollistavat asiakkaiden tarpeiden näkyviksi tulemisen – myös tarpeiden, joita asiakas ei itse ole aikaisemmin tunnistanut. Lisäksi myyjän on ymmärrettävä asiakkaan historiaa, tämänhetkistä tilannetta sekä tulevaisuuden tarpeita.

Tutkimuksissa on todistettu, että kysymysten esittäminen on keskeinen myynnin menestystekijä. Coaching on kysymysten esittämistä, jotta voimme ymmärtää toisen tapaa ajatella. Saadaksemme asiakkaan tarpeen selville, on samalla osattava kysyä ne oikeat kysymykset. Asiakkaita voi todella coachata ja tehdä siitä oma myynnin menestystekijä.

Koulutuksemme hyödyt

Uuden ajan myynti on myymistä coachaavalla otteella. Valmennus sopii sinulle, jos haluat muuttaa omaa myyntityötä coachaavampaan suuntaan ja siten mahdollistaa parempi asiakkaan ymmärrys sekä vaikuttavammat myyntitulokset.

Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, kuinka voit hyödyntää coachingia myynnin työvälineenä. Valmennuksessamme saat käytännön työvälineet ja mallit, joita voit hyödyntää heti. Autamme sinua oppimaan, emme vain opeta.

  • coachingtaitojen hyödyntäminen myyntityössä
  • coaching-teorian parempi ymmärrys
  • uusien työkalujen ja mallien oppiminen
  • myynnin tehokkuuden ja tuottavuuden parantuminen

Kouluttajamme 

Markus Ikonen
founder & CEO, Certified business coach, BBA
MuutosAkatemia Oy

Markus Ikosella on palava halu auttaa yksilöitä ja organisaatioita kasvamaan ja kehittymään. Hän syttyy tuloksista, joihin on voinut olla osaltaan vaikuttamassa. Vain tulokset puhuvat puolestaan.

Markuksella on pitkä historia johtotehtävistä, myynnin johtamisesta, valmentamisesta sekä esihenkilötyön kehittämisestä. Hän on valmentanut yksilöitä, tiimejä sekä toiminut valmentavana esihenkilönä. Lisäksi Markus on työskennellyt lukuisten eri liiketoiminta-alueiden kanssa ja hänellä on hyvä ymmärrys eri toimialoista.

Tällaista palautetta Markus on saanut aiemmista valmennuksistaan: 

”Erittäin valaiseva, paljon tietoa coachingista ja sen hyödyntämisestä työyhteisössä sekä erilaisia valaistumisen hetkiä myös omasta tavasta tehdä töitä ja tavoitteista.”

”Lisää eväitä johtamiseen ja oman johtamisen itsereflektioon.”

”Coaching taitojen kehittäminen. Koulutuksen sisältö oli oiva ja valaiseva.”

”Kouluttaja erinomainen. Sopivasti teoriaa ja käytäntöä, hyviä esimerkkejä, luotiin hyvä tiimihenki!”

”Sisältö oli hyvä ja se käytiin ymmärrettävästi ja havainnollisesti läpi.”

”Kokonaisuus oli hyvä, treeni on parempaa kuin kalvosulkeiset.”

”Käteen jäi iso nivaska konkreettisia tapoja, joilla coachingia voi hyödyntää työyhteisössä ja muuten omassa elämässä.”

Ilmoittaudu viimeistään 5.3. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.