Siirry sisältöön
Chat GPT työnhaun apuna

Chat GPT työnhaun apuna

Tiistai 31.10. klo 17−18
Webinaari (Teams ja Howspace)

Maksutonta koulutusta työtä vailla oleville

TJS Opintokeskus jatkaa viime keväänä paljon suosiota saaneita webinaarejaan. Koulutuksissa saat tukea työnhakutaitojesi kehittämiseen.

Tässä webinaarissa opit perusasiat siitä, mitä tekoäly on ja miten hyödynnät sitä työnhaussa, kuten esimerkiksi työhakemuksen tai CV:n kirjoittamisessa.

Tekoäly voi auttaa aktiivista työnhakijaa monella tavoin. Sitä voit käyttää esimerkiksi oman CV:si tekoon. Tekoälyllä on mahdollista myös mukauttaa työhakemus tiettyyn työpaikkailmoitukseen sopivaksi. Kun valmistaudut työhaastatteluun, tekoäly on siihenkin hyvä työkalu. Tämän lisäksi tekoäly osaa läpikäydä CV:n ja esittää parannusehdotuksia tai jopa arvioida millaisia työpaikkoja taidoillasi voisi hakea.

Koulutus on tarkoitettu aktviisesti avoimia työpaikkoja etsiville työnhakijoille, jotka arvioivat mahdollisuuksiaan työllistyä potentiaalisille työnantajille sekä kirjoittavat hakemuksia ja saatekirjeitä. Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttaja Esa Riutta

Eduhouse Oy:n Digi Skill Specialist Esa Riutta vaikuttaa sosiaalisessa mediassa WebOpettaja-nimellä ja jakaa uutta osaamista joka päivä muun muassa YouTubessa, LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä. Esa kouluttaa laaja-alaisesti eri sosiaalisen median ja Microsoft 365:n sovelluksia. Juuri nyt Esa levittää innostuneesti tekoälyn ja ChatGPT:n hyödyntämisen ilosanomaa kuulijoiden arkea helpottamaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soittamalla numeroon 09 229 3030.

Ilmoittaudu viimeistään 26.10.

Peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan, peruthan ystävällisesti ilmoittautumisen osoitteeseen toimisto@tjsopintokeskus.fi.