Siirry sisältöön
Canva – päästä luovuutesi valloilleen!

Canva – päästä luovuutesi valloilleen!

Keskiviikko 24.4. klo 10−11
Webinaari 

Olet varmasti kuullut Canvasta, mutta oletko vielä hyödyntänyt sen loputtomat mahdollisuudet omassa työssäsi tai organisaatiosi viestintä-, markkinointi- ja myyntimateriaaleissa? Canvan avulla minkä vaan materiaalin tuotannosta tulee hauskaa ja palkitsevaa, ja valmista tulee ennennäkemättömän nopeasti.

Webinaarissa käydään läpi konkreettisia esimerkkejä ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit saada Canvasta kaiken irti. Tämä tehowebinaari antaa uusia ajatuksia ja inspiraatiota myös oman työarjen kehittämiseen ja tehostamiseen sekä asioiden keskittämiseen usean ohjelman tai työkalun sijasta yhteen työkaluun.

Koulutus on kaikille maksuton.

Kouluttajamme

Sara Kuusivuo
Yrittäjä
Stoori by Sara Oy

Sara Kuusivuo on toiminut Canva-kouluttajana vuodesta 2021 asti. Hän auttaa ymmärtämään, miten Canva voi tehostaa tiiminne tai organisaationne työskentelyä ja tuoda uutta näkökulmaa brändinne rakentamiseen sytyttäen luovuuden liekin ja tekemisen ilon. Canvaan on tullut paljon uusia kiehtovia ominaisuuksia, joita voi hyödyntää kaikkiin visuaalisiin materiaaleihin: aina esityksistä somepostauksiin tai flaijereista käyntikortteihin.


Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 19.4. 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.