Siirry sisältöön
CV:n pikatsekkaus

CV:n pikatsekkaus

CV:n pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät CV:n kirjoittamiseen! Pikatsekkaus käy läpi CV:n perusperiaatteita, mutta antaa vinkkejä myös sen uudenlaiseen tarkasteluun.
 

Sisältö

Useimmat meistä ovat saaneet kirjoittaa oman CV:n viimeistään jotain työtä hakiessamme. CV:n kirjoittaminen voi tuntua kovinkin työläältä. Tämä periaatteessa kaikille tuttu dokumentti on kuitenkin mainettaan parempi. Saat pienellä vaivalla CV:stäsi hyödyllisen työkalun, kun pidät sen elävänä ja päivität sitä aina, kun sinulla on siihen jotain lisättävää. CV:n pikatsekkaus -verkkovalmennus antaa vinkkejä oman CV:n uudenlaiseen tarkasteluun. Valmennuksessa käydään läpi seuraavat perusasiat:
 
  • CV:n tarkoitus. Miksi CV on hyvä olla olemassa?
  • CV:n rakenne ja ulkoasu.
  • Oman työkokemuksen kuvailu CV:ssä.

Milloin

Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii! Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti.

Kenelle

Valmennus on sopii hyvin tilanteeseen, jossa työnhakukokemusta on vähän tai se ei ole tuottanut tulosta. Tästä valmennuksesta voi olla iloa myös sinulle, jolle CV:n päivittäminen maistuu puulta, ja haluat tuoda siihen jotain uutta. Valmennuksen jälkeen katsot toivottavasti sinäkin CV:täsi uusin silmin!

Verkkovalmennus on maksuton. 
 
Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä tai sivun ylälaidasta.
 
Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​
 

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi