Siirry sisältöön
CV:n pikatsekkaus
 
CV:n pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät CV:n kirjoittamiseen! Pikatsekkaus käy läpi CV:n perusperiaatteita, mutta antaa vinkkejä myös sen uudenlaiseen tarkasteluun.
 

 
Useimmat meistä ovat saaneet kirjoittaa oman CV:n viimeistään jotain työtä hakiessamme. CV:n kirjoittaminen voi tuntua kovinkin työläältä. Tämä periaatteessa kaikille tuttu dokumentti on kuitenkin mainettaan parempi.
 
Pikatsekkauksen teemat
Saat pienellä vaivalla CV:stäsi hyödyllisen työkalun, kun pidät sen elävänä ja päivität sitä aina, kun sinulla on siihen jotain lisättävää. Tämä valmennus antaa vinkkejä sen uudenlaiseen tarkasteluun, muutama peruasia läpi käymällä.
 
  • CV:n tarkoitus. Miksi CV on hyvä olla olemassa?
  • CV:n rakenne ja ulkoasu.
  • Oman työkokemuksen kuvailu CV:ssä.
 
Kenelle
Valmennus on sopii hyvin tilanteeseen, jossa työnhakukokemusta on vähän tai se ei ole tuottanut tulosta. Tästä valmennuksesta voi olla iloa myös sinulle, jolle CV:n päivittäminen maistuu puulta, ja haluat tuoda siihen jotain uutta. Valmennuksen jälkeen katsot toivottavasti sinäkin CV:täsi uusin silmin!
 
Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti. Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii! 
 
Verkkovalmennnus on maksuton.
 
Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). Ilmoittaudu tästä tai sivun ylälaidasta. 
 

 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!
 

 
Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​
 
Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yka.fi