Siirry sisältöön
Brändillä johtaminen

Brändillä johtaminen  

Keskiviikko 27.9. klo 911
Webinaari

Tule poimimaan inspiraatiota ja käytännön neuvoja siihen, miten voit omassa työssäsi edistää yrityksenne brändin muutosta aktiiviseksi toimijaksi.

Kaikilla yrityksillä on brändi, halusimmepa sitä tai emme. Brändin tehtävä on vahvistaa kilpailuasemaa ja helpottaa myyntiä. Parhaimmillaan sen avulla kasvatetaan yrityksen arvoa ja vauhditetaan kasvua. Siksi brändiä ei kannata sulkea brändiohjeistoon ja laittaa hyllylle, vaan aktivoida brändi liiketoiminnan veturiksi. Aktiivisuus tarkoittaa brändillä johtamista.

Kurssi sopii sinulle, jos työskentelet markkinoinnin parissa ja haluat kehittää oman yrityksen ja markkinoinnin tekemisen tasoa brändin osalta.

Käsittelemme koulutuksessa seuraavia aihealueita:

  • Mitä tarkoittaa käytännössä brändillä johtaminen?
  • Miten sen pitäisi näkyä jokapäiväisessä markkinoinnissa tai viestinnässä?
  • Brändi kasvun ajurina
     

Kouluttajamme

Eija Anteroinen
Miller Growth Oy

Eijalla on lähes 30 vuoden kokemus mainonnasta ja markkinoinnista. Hän on johtanut tiimejä ja asiakkuuksia samalla luoden uusia yhteistyöprosesseja. Strategioiden suunnittelu ja niiden käytäntöön vieminen ovat hioneet teorioista käyttökelpoisia työkaluja.

Mikään hyvä suunnitelma tai projekti ei toteudu, ellei käytäntöön vieminen suju saumattomasti yhteistyössä. Prosessi ei ole paha-asia vaan vapauttaa aikaa ja energiaa luovempaa työhön.

Eijan intohimona ovat brändit ja niistä pölyjen pyyhkiminen. Brändit ja niistä luotu kommunikaatio, eli viestintä ovat valitettavan alihyödynnetty voimavara. Työ vaatii kuitenkin luovuuden lisäksi järjestelmällisyyttä, johon on onneksi olemassa työkaluja.

Miller Growth Oy on fokusoitunut auttamaan yrityksiä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Yhtiö tukee yrityksen kasvussa strategian kehityksestä aina tuotteistukseen, brändin rakentamiseen ja markkinointiin saakka.

Ilmoittaudu viimeistään 25.9. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.