Siirry sisältöön
Brändi- vai taktinen mainonta?

Brändi- vai taktinen mainonta?   

Keskiviikko 25.10. kello 9−11
Webinaari

Yleensä yrityksen mainontaan on allokoitu rajallinen määrä budjettia. Mainontaan sijoitettuun rahaan kohdistuu myös erilaisia vaateita tulosten näkökulmista. Tulosten odotusarvot ja budjetti määrittää laajalti sitä millaiseen mainontaan kannattaa panostaa, brändilliseen vai taktiseen mainontaan.
 
Tässä koulutuksessa käymme läpi laajalti, miten brändillinen mainonta eroaa taktisesta ja millaisia tuloksia, tavoitteita tai mittareita näihin mainonnan malleihin voi liittää. Koulutuksemme sopii sinulle, jos työskentelet markkinoinnin parissa ja tuotat tai suunnittelet yrityksen mainontaa.
 
Koulutuksessa käymme läpi seuraavia teemoja:
 
  • Brändi vai taktinen mainonta − mitkä ovat näiden eroavaisuudet ja tavoitteet?
  • Miten brändiä ja taktista mainontaa kannattaa toteuttaa?
  • Millaisia mittareita brändi- tai taktisessa mainonnassa voi käyttää?

Kouluttajamme

Eija Anteroinen
Miller Growth Oy

Eijalla on lähes 30 vuoden kokemus mainonnasta ja markkinoinnista. Hän on johtanut tiimejä ja asiakkuuksia samalla luoden uusia yhteistyöprosesseja. Strategioiden suunnittelu ja niiden käytäntöön vieminen ovat hioneet teorioista käyttökelpoisia työkaluja.

Mikään hyvä suunnitelma tai projekti ei toteudu, ellei käytäntöön vieminen suju saumattomasti yhteistyössä. Prosessi ei ole paha-asia vaan vapauttaa aikaa ja energiaa luovempaa työhön.

Eijan intohimona ovat brändit ja niistä pölyjen pyyhkiminen. Brändit ja niistä luotu kommunikaatio, eli viestintä ovat valitettavan alihyödynnetty voimavara. Työ vaatii kuitenkin luovuuden lisäksi järjestelmällisyyttä, johon on onneksi olemassa työkaluja.

Päivi Vaipuro
Miller Growth Oy

Päivillä on laaja-alainen kokemus myynnin johtamisesta, myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on muun muassa johtanut myyntiyksikköä. Lisäksi Päivi on suunnitellut ja kehittänyt sekä myynnin että koko liiketoiminnan toimintaa.

Päivi syttyy kehittäessään yrityksen strategiaa sekä toimintamalleja organisaatiossa. Hänen innostuksensa kohteena ovat erityisesti yrityksen myynnin mallit digitaalisesta myynnistä perinteiseen myyntiin. Myynnin kehityksessä toimintaa vahvasti ohjaa tuloksellisuus, parhaiten rakentuvat käytänteet, työkalut ja myyjien roolin tukeminen oikeanlaisella prosessilla.

Miller Growth Oy on fokusoitunut auttamaan yrityksiä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Yhtiö tukee yrityksen kasvussa strategian kehityksestä aina tuotteistukseen, brändin rakentamiseen ja markkinointiin saakka.

Ilmoittaudu viimeistään 22.10. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.