Siirry sisältöön
Buustaa markkinointia ansaitulla näkyvyydellä

Buustaa markkinointia ansaitulla näkyvyydellä – entisen journalistin parhaat vinkit

Tiistai 23.4. klo 9–11

Tämä koulutus tarjoaa entisen journalistin oivalluksia siitä, kuinka kirjoittaa median mielenkiinnon herättäviä tiedotteita. Webinaarissa saat syvällisen ymmärryksen ansaitun medianäkyvyyden perusteista sekä sen roolista nykyaikaisessa markkinointistrategiassa.

Koulutuksen tavoitteena on syventää ymmärrystäsi ansaitun median dynamiikasta sekä kehittää taitojasi sen hyödyntämisessä tehokkaasti ja strategisesti. Koulutuksessa paneudumme muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on ansaitun medianäkyvyyden sekä verkostojen merkitys markkinoinnissa?
  • Miten syöttää lapaan ja luoda houkutteleva tiedote, johon median on helppo tarttua?
  • Mikä mediaa kiinnostaa, ja kuinka löytää juttuideoita organisaatiostasi?
  • Millaisia strategioita voi käyttää tehdäksesi ansaitun medianäkyvyyden jatkuvan prosessin?
  • Kuinka mitata ansaitun median vaikuttavuutta sekä kehittää sisältöjä datan avulla?

Koulutus on suunnattu erityisesti operatiivisen tason markkinoinnin ammattilaisille, kuten markkinointiassistentille, markkinointispesialistille ja markkinointisuunnittelijalle. Koulutus sisältää sekä strategisia näkökulmia että käytännön vinkkejä.   

Kouluttajamme

 

Pinja Valkonen
Konsultointi Valkonen

Pinja Valkonen yhdistää syvällisen asiantuntemuksen ja käytännönläheisen otteen tekoälyyn ja viestintään. Pinjalla on monipuolinen ura sisällöntuottajana ja viestinnän datalähtöisenä kehittäjänä, digivelhona, muutosmoottorina ja tekoälyasiantuntijana. Hän on tehnyt ensimmäisen uransa toimittajana. Toista uraansa Pinja rakentaa nyt julkisella sektorilla viestinnän kehittämistehtävissä ja tekoälykoordinaattorina. Tämän lisäksi hän on konsultti ja kouluttaja omassa yrityksessään.

Puhujana Pinjaa on kehuttu innostavaksi, selkeäksi, käytännönläheiseksi ja hauskaksi. Hän tarjoaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden ansiosta työt sujuvat entistä helpommin ja tulokset ovat entistä vaikuttavampia.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.