Siirry sisältöön
Bisnekseni Biisi - tervetuloa!

Bisnekseni Biisi tulee ja valloittaa tule mukaan! 📯

Koe rento bisnestapahtuma hyvässä meiningissä ja porukassa. Me tarjoamme sinulle 4. helmikuuta lauantai-iltapäiväksi mitä mahtavimman kombon: myyntiä, markkinointia, musiikkia ja Mikko Kuustonen mahtavien vieraidensa kanssa Katajanokan Wanhassa Satamassa. Tätä tilaisuutta sinun ei kannata missata!
 
Parin tunnin mittaisessa tapahtumassamme pääset arvuuttelemaan myynnin ja markkinoinnin alan puolestapuhujien työelämää buustaavia biisejä. Estradille nousevat myynnin lähettiläämme Kert Kenner ja Oona Kankkunen, markkinoinnin lähettiläämme Santtu Kottila sekä puheenjohtajamme Marko Hovinmäki. Jos olet oikein haka yhdistämään oikean ihmisen hänen bisneksensä biisiin, voit voittaa palkinnon!
 
Juontaja ja tv-persoona Mikko Kuustonen saa alamme konkarit avaamaan sanaiset arkkunsa ja paljastamaan, millaisia tarinoita ja kommelluksia heidän bisneksiensä biisien takaa löytyy. Pääset myös jammailemaan biisien tahtiin, kun Minna Jylhä Keytoes-bändinsä kanssa esittää ne livenä. Jylhän lisäksi Kuustonen on luvannut lurauttaa pari kipaletta, joten takaamme sinulle upeita musiikkielämyksiä. 🎶
 
 
Inspiroivien puheenvuorojen ja hauskojen musiikkiesitysten jälkeen sinulla on oivallinen tilaisuus verkostoitua muiden myynnin ja markkinoinnin ihmisten kanssa sekä siemailla lipun hintaan kuuluva lasillinen kuohuvaa. Tapahtuma maksaa vain 10 euroa jäsenillemme ja muille 15 euroa. 
 
Vedä myös kolleegasi hihasta, ja tulkaa yhdessä mukaan nauttimaan, saamaan uutta puhtia myynti- ja markkinointiurillenne sekä tapaamaan muita alamme ihmisiä naamatusten! Varaa paikkasi nopeasti, sillä vain ekat 200 mahtuvat mukaan näihin karkeloihin.

Ohjelma

15.30 Ovet aukeaa
16–18 Bisnekseni Biisi 
18–19 Minglausta ja lasit kuohuvaa

Paikka

Wanha Satama (Pikku Satamakatu 3–5, 00160 Helsinki) 

Hinta

Jäsenemme saavat lipun 10 eurolla ja muut 15 eurolla
Psst! Jos haluat lipun edullisemmalla hinnalla, kannattaa liittyä jäseneksi – tarjoamme nyt uusille jäsenille kahden kuukauden jäsenmaksun verran alennusta koko vuoden jäsenyydestämme! Lue lisää täältä ››
Toteutamme BisnekseniBiisi tapahtuman Elämän Biisi tuotantoyhtiön luvalla. Elämäni Biisi on Yellow Film & TV Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki oikeudet Elämäni Biisi -ohjelmaan ja sen konseptiin kuuluvat Yellow Film & TV Oy:lle ja Yleisradiolle. Yellow Film & TV ja Yleisradio eivät ole osallisina tämän tapahtuman tuotannossa.
 

Varaa heti paikkasi ››

 

 

Esiintyjämme eli Mestarit lavalla

 

Kert

Kert Kenner on myynnin lähettiläämme, jonka kunnianhimoinen missio on tehdä Suomesta parempi myyntimaa. Asiakas on aina hänen toimintansa keskiössä, ja hän painottaa työssään asiakassuhteen ja -ymmärryksen tärkeyttä. Myynnin kehittämiseen ja myyntivalmennuksiin erikoistuneen Kenner Companyn perustajana ja toimitusjohtaja toimivaa Kertiä on tituleerattu yhdeksi Suomen parhaista myyntivalmentajista. Valmennustyön lisäksi Kert vetää #Myyntipodi-podcastia yhdessä Sani Leinon kanssa. 
✨ Kenner Company

 

Oona

Myynnin lähettiläämme ja Network & Growth Oyn perustaja Oona Kankkunen puhuu intohimoisesti modernin markkinoinnin ja sosiaalisen myynnin puolesta. Hänen missionaan on auttaa suomalaisia yrityksiä, myyjiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oona vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä molempien yhteispelin parantamiseen.  
✨ Network&Growth
✨ Oona Kankkunen
 
Oonan esikoiskirja Kasvua somesta ilmestyy nyt keväällä. Kirja avaa sitä, miten teet sosiaalista myyntiä käytännössä, miten linkität sosiaalisen myynnin liiketoimintaasi ja miten johdat tätä muutosta organisaatiossasi. Lisäksi teos sisältää runsaasti esimerkkejä henkilöistä, jotka ovat onnistuneesti ottaneet sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden rakentamisen osaksi omaa liiketoimintaansa ja siten vauhdittaneet yrityksensä kasvumatkaa.Kirja on ennakkomyynnissä osoitteessa kasvuasomesta.fi  Etukoodilla KASVUA23 saat -15 % kirjan hinnasta, kun tilaat heti.


 

 

Santtu

Ensimmäinen markkinoinnin lähettiläämme Santtu Kottila on markkinoinnin uuden aallon tekijä. Hän on markkinointiteknologiayritys Leadoo Marketing Technologiesin markkinointijohtaja ja co-founder sekä yksi MarkkinointiKollektiivin perustajista. Santulla riittää erityisosaamista niin teknologian ja tekoälyn hyödyntämisessä modernissa markkinoinnissa kuin antikiireestä ja luovien ihmisten johtamisestakin. 
 

Marko

Perunoita myyvän Potwellin myyntipäällikkö Marko Hovinmäki on toiminut MMA:n puheenjohtajana jo vuodesta 2017. Puheenjohtajana hän haluaa varmistaa MMA:n kehittyvän muuttuvan maailman tahtiin, jotta ammatillinen etujärjestömme pystyy parhaiten vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin. Perunakauppiaana Marko taas tuntee liiton jäsenten arjen ja sen realiteetit omakohtaisesti. Markon motto on: ”Kehut ja kannustus eivät ole koskaan itseltä pois, vaan ne kasvattavat aina myös omaa pääomaa.”
 
 

Menossa mukana kumppanimme Haaga-Helia