Siirry sisältöön
Bing Chat Enterprise Copilot – työelämän tekoäly!

Bing Chat Enterprise Copilot – työelämän tekoäly!

Keskiviikko 14.8. klo 13–15
Webinaari

Tule mukaan oppimaan, kuinka Bing Chat Enterprise voi tehostaa työtäsi! Kurssilla käymme läpi, miten haet ja analysoit tietoa sekä tuotat sisältöä Bingin tekoälytoimintojen avulla.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on opastaa Bing Chat Enterprise -palvelun käytössä Microsoft 365-ympäristössä. Saat tietoa palvelun perusominaisuuksista ja siitä, kuinka voit hyödyntää niitä työssäsi. Opit myös perusteet, miten kirjoittaa hyviä komentoja saadaksesi chatistä kaiken irti.

Kenelle

Koulutuksemme on tarkoitettu peruskäyttäjille, yritysjohtajille, IT-asiantuntijoille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälypohjaisten chat-ratkaisujen hyödyntämisestä yritysympäristössä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme Bing Chat Enterpriseä Edge-selaimen viimeisimmällä versiolla.

Koulutuksen sisältö

Bing Chat Enterprisen perusteet

  • Miten pääset tekoälyyn käsiksi?
  • Näin käskytät tekoälyä toimimaan.
  • Miten käytät omaa tai ulkopuolista dataa Bingin kanssa?
  • Promptien kirjoittaminen ja muokkaaminen

Mitä tekoälyllä voi tehdä?

  • Tekstin (artikkelit, blogikirjoitukset, jne.) tuottaminen tekoälyllä
  • Tiedon hakeminen ja kysymyksiin vastaaminen
  • Kuvien käyttö Chatin kanssa
  • Tiedon analysointi ja vertailu

Avainsanat

Bing Chat Enterprise, Tekoälykäyttöliittymä, Microsoft 365, Teams, SharePoint, OneDrive, Käyttöönotto, Käyttöliittymä, Tekoälyn ohjaaminen, Promptit, Tekstin tuottaminen, Artikkelit, Blogikirjoitukset, Tiedonhaku, Kysymyksiin vastaaminen, Kuvien käyttö, Tiedon analysointi, Datan esittäminen, Yhteistyö, Viestintä, Tiimityö, Käytännöt

Kouluttaja: Eduhouse 

Ilmoittaudu viimeistään 9.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.