Siirry sisältöön
B2B-myynnin kuumimmat trendit ūüĒ•

MMA:n huippukoulutus ūüĒ•

B2B-myynnin kuumimmat trendit 

Keskiviikko 25.9. klo 9‚ąí10.30
Webinaari

Haluatko pysyä aallonharjalla B2B-myynnin dynaamisessa maailmassa? Ilmoittaudu nyt koulutukseemme ja kuulet myyntialan kuumimmat trendit myynnin huippukouluttaja Jan Ropposelta.

 

Tässä koulutuksessa käsitellään laajasti B2B-myynnin nykytilaa sekä tulevaisuuden suuntaviivoja. Jan syventyy käytännön esimerkkien kautta menestyvien B2B-organisaatioiden läpikäymiin muutoksiin ja esittelee uusia mahdollisuuksia, joihin sinunkin kannattaa tarttua.

Pureudumme muun muassa uusiin myyjärooleihin, myyjien tuottavuutta nostaviin työkaluihin sekä innovatiivisiin teknologioihin, joilla voidaan automatisoida asiakkaiden ostoprosesseja ja luoda kilpailuetua.

Tämä koulutus on suunnattu sekä myyjille että B2B-yritysten johdolle. Jan Ropposen käytännönläheinen lähestymistapa tarjoaa konkreettisia työkaluja ja oivalluksia, jotka auttavat organisaatiotasi menestymään kiihtyvän kilpailun keskellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle kohti menestyksekkäämpää B2B-myynnin tulevaisuutta!

 

Kouluttajamme

Jan Ropposen missio on varmistaa, että suomalaiset yritykset ja myyntiorganisaatiot menestyvät. Hän vauhdittaa tuloksia tuomalla käyttöön parhaiden B2B-myyntiorganisaatioiden toimintamalleja ja työkaluja. Jan on auttanut lukuisia tunnettuja suomalaisia yrityksiä, kuten konepajayrityksiä, teleoperaattoreita sekä ohjelmisto- ja teknologiayhtiöitä saavuttamaan tavoitteensa nostamalla myyntiorganisaation suorituskykyä uudelle tasolle. 
 

Jan on kirjoittanut muun muassa Miljoonamyyjä- ja Strateginen Kumppani -menestyskirjat.
 

 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. √Ąkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.
 
 
Ilmoittautuminen päättyy 23.9. klo 12.