Siirry sisältöön
B2B Myynnin johtaminen – Datasta tiedoksi ja toiminnaksi

B2B-myynnin johtaminen – datasta tiedoksi ja toiminnaksi  

Torstai 15.9. klo 912
Webinaari

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja myynnin johtamiseen datan avulla.

Samalla, kun asiakkaiden ostoprosessit ovat muuttuneet, olisi myös yritysten myyntiprosessien muututtava vastaavasti. Ostoprosessien muuttuessa itseohjautuviksi asiakkaat eivät tarvitse perinteistä myyjän apua kuten ennen. Samalla yritykseltä katoaa näkymä asiakkaiden tarpeisiin sekä heidän mahdollisesti kohtaamiin haasteisiin prosessin aikana.

Muuttuneen toimintaympäristön tulisi siis näkyä erityisesti myynnin ja markkinoinnin strategioissa sekä ennen kaikkea asiakkuuksien johtamisessa. Asiakkaiden ostoprosessien ja yritysten myyntiprosessien epäsynkronisuus näkyy muun muassa asiakkaiden menetyksenä, joskin tätä voi olla vaikea huomata ajoissa ilman jatkuvaa datan hyväksikäyttöä ja systemaattista asiakkuuksien ja myynnin johtamista.

Webinaarin sisältö

  • Asiakkaiden ostoprosessien muutos myynnin johtamisen näkökulmasta
  • Miten rakentaa datan avulla myyntistrategia, josta muodostuu saumaton asiakkuuksien ja myynnin johtamisen kokonaisuus?
  • Käytännön esimerkkejä ja työkaluja
     

Kouluttaja: Markus Kauppinen, Haaga-Helia

 

Markuksella on mittava kokemus palveluyritysten myynnistä ja liiketoimintojen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Myynnin teknologia on ollut osa Markuksen työkenttää lähes 25 vuotta ja hän on ollut kehittämässä useiden yritysten myyntijärjestelmiä sekä myynnin prosesseja. Tällä hetkellä Markus toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa myynnin lehtorina.

Markuksen intohimona on myynnin ja markkinoinnin teknologian yhdistäminen asiakaskokemuksen parantamiseksi kaikissa asiakkaan polun vaiheissa. Samalla hän haluaa haastaa yrityksiä digitaaliseen muutokseen sekä olemaan avoimia uusille ideoille.
 

Ilmoittaudu viimeistään 8.9. klo 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!