Siirry sisältöön
Moderni B2B-myynti − parhaat käytännöt

Moderni B2B-myynti − parhaat käytännöt

Keskiviikko 9.2. klo 911.30
Webinaari

Nykyään ei B2B-myynnissä riitä, että vakuutat organisaatiosta vain yhden päättäjän tai systemaattisesti hiot vain omaa myyntiprosessiasi. Sinun on ymmärrettävä myös asiakkaan ostopolkua sekä vakuutettava ostoprosessissa useampi päättäjä.

Tämä tehokas ja käytännön vinkkejä tarjoava B2B-myyntikoulutus kattaa kaikki myyntiprosessin vaiheet kohta kohdalta. Lisäksi siinä läpikäydään myynnin tärkeimmät tehtävät tekniikoineen unohtamatta myynnin mielen ja asenteen mentorointia! 

Koulutuksemme sisältö painottuu uusiasiakashankintaan, mutta saat siitä myös muutamia oivalluksia asiakkuuden kasvattamiseen.

Kenelle

Tämä koulutuksemme sopii kaikille B2B-myynnin parissa työskenteleville. Erityisen hyvin koulutus sopii myyntityötä aloitteleville, mutta myös kokeneet myynnin asiantuntijat ja johtajat saavat siitä uusia oivalluksia.

Koulutuksen jälkeen

  • Ymmärrät, miten kehität myynnin prosessiasi vastaamaan asiakkaan ostoprosessia
  • Oivallat, miten teet näkemyksellistä myyntiä, jotta voitat asiakkaan puolellesi
  • Opit kirkastamaan omaa myyntitarinaasi ja asiakaslähtöisyyttäsi
  • Tiedät, millä keinoilla rakennat luottamusta läpi koko myyntiprosessin ja sen vaiheiden välissä
  • Osaat taklata myynnin yleisimmät sudenkuopat ja nostat onnistumisprosenttiasi paremmilla prospektointi-, keskustelu-, kuuntelu- ja argumentointitaidoilla
  • Tiedät, miten prospektoit laadukkaammin ja klousaat enemmän

Kouluttaja: Oona Kankkunen, Network & Growth

 

Network & Growth Oyn perustajana ja yrittäjänä Oona valmentaa näkemyksellistä ja sosiaalista myyntiä sekä vetovoimaista viestintää ja markkinointia. Oonan missiona on auttaa suomalaisia yrityksiä, myyjiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oona vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä molempien yhteispelin parantamiseen.

Myynnin valmentamisesta Oonalla on kymmenen vuoden kokemus B2C- ja B2B-kentässä. Oona on rakentanut kymmenille yrityksille myynnin prosesseja ja pelikirjoja sekä valmentanut modernia myyntiä muun muassa IT-, rakennus-, teollisuus-, retail- ja palvelualoilla. Oonan ammatillinen liekki palaa myynnin kehittämiseen ja myynnin arvostuksen parantamiseen.

Oona on myös MMA:n #myynninlähettiläs ja sosiaalisen myynnin puolestapuhuja, Suomen suosituimpia LinkedIn-kouluttajia ja vaikuttajia sekä tunnetun #linkedinafterworkhelsinki-verkostoitumistapahtuman perustaja. Oona vetää käytännönläheisiä modernin myynnin valmennuksia sekä inspiroivia puheenvuoroja verkostoitumisesta, asiantuntijabrändäyksestä, social sellingistä ja B2B-myynnistä.

Ilmoittaudu viimeistään 8.2.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!