Siirry sisältöön
Asiantuntija viestii: Kehity kirjoittajana!

Asiantuntija viestii: Kehity kirjoittajana!

Torstaina 20.4.2023 kello 17–19
 
Asiantuntijatehtävissä tarvitaan usein monipuolisia tekstitaitoja. Koulutukseen osallistuvat saavat konkreettisia vinkkejä, joiden avulla kirjoittaminen helpottuu ja tekstin viesti kirkastuu. Vinkkejä voi soveltaa erilaisten tekstien kirjoittamiseen. Kaiken ytimessä on kysymys: Miten rohkaistua kirjoittajana niin, että oma asiantuntijuus vahvistuu?
 
Koulutuksen jälkeen
  • osaat huomioida kohderyhmäsi ja tiedät keinoja puhutella erilaisia lukijoita,
  • tiedät keinoja kirjoittaa vaikeasta ja ehkä kuivaltakin tuntuvasta aiheesta selkeästi ja kiinnostavasti ja
  • ymmärrät, miten teksti kannattaa jäsentää, jotta lukija jaksaa lukea sen loppuun.

Aika

Torstaina 20.4.2023 kello 17–19

Paikka

Zoom-verkkokoulutusympäristö

Kenelle

Maksuton koulutus YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus).
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 12.1.2023, 12:00 - 13.4.2023, 21:00.

Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä

Toimi nopeasti! Koulutukseen mahtuu maksimissaan 25 osallistujaa. Huomaathan, että koulutus järjestetään samansisältöisenä myös 2.3.2023.

Kouluttaja

Toimittaja, kouluttaja Anne Ignatius kirjoittaa erilaisia tekstejä ja vetää kielenhuoltoon, tekstien terävöittämiseen ja elävöittämiseen liittyviä koulutuksia. Hän on kouluttanut pitkään monenlaisia kirjoittajia, kuten tutkijoita, toimittajia, tiedottajia ja eri alojen asiantuntijoita. Anne auttaa koulutettaviaan korostamaan omia vahvuuksiaan ja harjoittelemaan sitä, mikä kaipaa kehittämistä. Hän saa paljon kiitosta tarkkanäköisestä mutta kannustavasta otteestaan.

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi