Siirry sisältöön
Asiakkuuksien kasvattaminen (myyjän polku)

Asiakkuuksien kasvattaminen (myyjän polku)

 

Keskiviikko 10.11. klo 8.3016.00
Paikka: Messukeskus Siipi (Rautatieläisenkatu 3, Helsinki)

Kuinka varmistat asiakkuuksien hallinnan lisäksi asiakkuuksien strateginen kasvattamisen? Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan vuoden myyntijohtajaksikin valitun Ilona Ylinampan vinkit!

Agenda

  • asiakkuudenhallinta vs. asiakkuuksien kasvattaminen
  • gross- ja upselling-mahdollisuuksen tunnistaminen
  • luottamuksen merkitys
  • asiakasstrategian laadinta kasvusuunnitelman pohjaksi
  • asiakkuuksien luokittelu ja erilaiset hoitomallit
  • asiakkuuksien jälkihoito

Kouluttaja: Ilona Ylinampa

Ilona Ylinampalla on laaja myynnin ja liiketoiminnan johtamisen kokemus kotimaisista kasvuyrityksistä suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Hän työskentelee Fujitsu Finlandissa tiedonhallinnan ratkaisujen liiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Ilona Ylinampa on myös palkittu valtakunnallisesti Vuoden 2019 Myynnin Johtajana Suomessa. Hän kutsuu itseään "sosiaaliseksi nörtiksi", joka innostuu myynnistä ja teknologiasta. Hänen intohimonsa on siirtää teknologiaratkaisuja liiketoiminnan etuihin ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiin yhdessä yksikkönsä kanssa.

Ylinampa haluaa haastaa sekä sisäiset että ulkoiset ihmiset ajattelemaan laatikon ulkopuolella, olemaan luovia, avoimia uusille ideoille ja toimittamaan erinomaisia ratkaisuja.

Jäsenillemme edullisempi koulutus

Pääset tähän huippukoulutukseen edulliseen jäsenetuhintaan! MMA:n jäsenenä maksat koulutuksesta vain 290 euroa + alv 24 %. Hinta muille 390 euroa + alv 24 %.

Varaa paikkasi tästä >>