Hoppa till innehåll
Om Årets Marknadschef 2024

Årets Marknadschef 2024: Smartare tillsammans

Under en sprakande eftermiddagsgala den 16 Maj på Rigoletto samlar vi MarCom-branschen kring årets tema: Smartare tillsammans.

Under eventet får vi ta del av vassa keynotes och spaningar från svenska och internationella talare. Det blir också värdefulla erfarenhetsutbyten och panelsamtal med de personer och varumärken som ligger i framkant inom marknad och kommunikation.

Vi hyllar de vassaste i branschen genom att dela ut pris till Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Varumärkesresa och Årets Disruptör. Med rekordmånga nomineringar har jurygrupperna haft ett tufft jobb – och nu är det äntligen dags att kora vinnarna. Läs mer om tävlingen, kriterierna och årets finalister här. Eftermiddagsgalan avslutas med ett bubblande branschmingel!

 

"2024 är året då man behöver plocka fram alla ess i rockärmen. Och det finns en kraft som få andra. Att nyfiket utforska, utbyta erfarenheter, tänka nytt, och framförallt, att göra det tillsammans. Att i nya konstellationer sätta kompassen och boosta kulturen – tillsammans. Tillsammans internt och externt. Tillsammans med teknik och AI. Tillsammans, för att hitta nya synergier och låta kreativiteten blomstra.
 
Låt 2024 bli året då vi blir smartare, bättre och starkare. Tillsammans."
 
Eventet är fullbokat, kontakta oss gärna på info@mis.se för intresse, för plats på väntelista.
 
Årets Marknadschef 2024 presenteras tillsammans med våra fantastiska partners: