Siirry sisältöön
Apua työnhakuun − kysy rekrytoijalta

Apua työnhakuun − kysy rekrytoijalta

Keskiviikko 8.11. klo 17−18.30
Webinaari (Teams ja Howspace)

Maksutonta koulutusta työtä vailla oleville

TJS Opintokeskus jatkaa viime keväänä paljon suosiota saaneita webinaarejaan. Koulutuksissa saat tukea työnhakutaitojesi kehittämiseen.

Haluatko tietää, miltä rekrytointiprosessi näyttää työhönottajan näkökulmasta tarkasteltuna? Miten rekrytoijat ajattelevat ja toimivat? Miten he tunnistavat osaamista ja vahvuuksia, ja millä keinoilla hyvistä ehdokkaista valitaan parhaat? Kun tiedät nämä asiat, sinun on helpompi ymmärtää, miten omista vahvuuksista kannattaa rekrytoijalle kertoa.

Webinaari on vuorovaikutteinen ja sen vetävät uravalmentaja Sanna-Maria Koskinen ja Adeccon rekrytoijana pitkään toiminut Mika Laakso. Tilaisuudessa pääset myös kysymään sinua askarruttavia asioita työnhakuun liittyen.

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttajat

Sanna-Maaria Koskinen

Sanna-Maria Koskinen toimii uravalmentajana Coollassa. Koulutukseltaan Sanna-Maria on tradenomi ja nyt hän opiskelee ratkaisukeskeistä valmennusta. Sanna-Marian koulutuksiin, webinaareihin ja valmennuksiin osallistuneet kuvailevat häntä helposti lähestyttäväksi ja erittäin osaavaksi valmentajaksi, joka kykenee luomaan aina psykologisesti turvallisen ilmapiirin.

Mika Laakso

Mika Laakso on rekrytoinnin ammattilainen, kouluttaja ja neuvottelija. Hän on rekrytoinut uransa aikana satoja työnhakijoita Adeccon palveluksessa. Hän on aloittanut rekrytoijan uransa vuonna 2016, joten hänellä löytyy kokemusta aiheesta laajasti eri aloilta.
 
Lisätietoja saat tarvittaessa osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soittamalla numeroon 09 229 3030.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10.

Peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan, peruthan ystävällisesti ilmoittautumisen osoitteeseen toimisto@tjsopintokeskus.fi.