Siirry sisältöön
Alma Talent Seduo

Digitaalinen koulutuspalvelu: Opiskele missä ja milloin vain huippuosaajaksi

 

Alma Talent Seduo mahdollistaa joustavan opiskelun

Alma Talent Seduo on digitaalinen koulutuspalvelu ja oppimisympäristö, joka tarjoaa ajankohtaisimpia koulutuksia osaamisesi monipuoliseen kehittämiseen. Nyt voit jäsenenämme tammikuun 2022 alusta eteenpäin opiskella Seduossa yksittäisiä kursseja tai suorittaa kokonaisia sertfikaatteja omaan tahtiisi täysin ilmaiseksi! 

Seduossa valmentajina toimivat alansa parhaat asiantuntijat. Lisäksi koulutusaiheet vastaavat tulevaisuuden osaamistarpeita ja laadukkaat videosisällöt ylläpitävät ja syventävät myyjien ja markkinoijien ammatillista asiantuntijuutta.


Joka viikko uutta opiskeltavaa

Koulutusalustaan lisätään uusia koulutuksia viikoittain, joten palvelusta löytyy aina uutta opiskeltavaa. Kaikkiaan palvelusta voi valita kiinnostavia koulutuksia yli 200 koulutuksen valikoimasta.

Yksittäisten koulutusten lisäksi palvelussa voi suorittaa sertifikaatteja, joihin on koottu ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä opintokokonaisuuksia eri näkökulmista. Palvelu myös kannustaa ja muistuttaa opintojen etenemisestä, jotta opiskelija pääsee tavoitteisiinsa eikä jää ilman tärkeitä uutisia tai tapahtumia.

Opiskele joustavasti missä ja milloin vain

Seduossa voi opiskella mobiilissa, verkossa tai offlinessa – ajasta ja paikasta riippumattomasti. Helppokäyttöinen ja ketterä mobiilisovellus kulkee joustavasti mukana kaikkialla. Opiskelun voi aloittaa tietokoneella ja jatkaa mobiilissa. Mobiilisovelluksessa voi myös ladata koulutuksia omalle laitteelle, jolloin opiskelu onnistuu myös offline-tilassa.

Sovellus ja Seduo-koulutuspalvelusivusto ovat yhteydessä toisiinsa, joten opiskelua voi jatkaa aina siitä, mihin jäi. Seduo toimii siis yhtä näppärästi kuin esimerkiksi suoratoistopalvelu Netflix.

Koulutuskokonaisuudet on pilkottu eri mittaisiin osioihin, mikä tekee uusien asioiden opiskelusta helppoa ja tehokasta. Opiskelun voi myös palastella pienempiin osioihin – ne voi aloittaa, keskeyttää, kerrata tai vaikkapa skipata, jos siltä tuntuu. Palvelussa voi siis opiskella täysin omassa tahdissa.

Alma Talent Seduo pähkinänkuoressa

  • Kattava valikoima myynnin ja markkinoinnin koulutuksia, joilla voit syventää omaa asiantuntijuuttasi.
  • Räätälöidyt sertifikaatit antavat työkaluja muun muassa tulokselliseen myyntityöhön. Sertifikaatit sopivat sekä esihenkilöille että asiantuntijoille.
  • Rajaton käyttöoikeus: lisenssillä saat kaiken koulutussisällön käyttöösi ja voit opiskella kaikkia sinua kiinnostavia aiheita – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 
  • Joustavaa opiskelua: voit opiskella verkossa, offlinessa tai mobiilisovelluksessa.
  • Joka viikko uusia koulutuksia: palvelun koulutusvalikoima kasvaa jatkuvasti, jotta sinulle löytyisi aina uutta opiskeltavaa. 

Rajattu määrä lisenssejä

Tarjoamme jäsenillemme rajatun määrän lisenssejä Seduo-koulutuspalveluun täysin maksuttomasti. Ilmoittaudupa siis heti, niin varmistat paikkasi näihin huippukoulutuksiin.

Hae koodi Oma MMA:sta

Ilmoittautumisessa tarvitset käyttöösi jäsennumerosi lisäksi koodin, jonka löydät Oma MMA:sta.  

Käy noutamassa koodisi täältä ››