Siirry sisältöön
Ajatusjohtajaksi Twitterissä ja LinkedInissä

Ajatusjohtajaksi Twitterissä ja LinkedInissä  

Torstai 28.9. klo 10−11
Webinaari 

Tässä webinaarissa saat parhaat vinkit siihen, miten organisaatioiden edustajat ja organisaatiot voivat rakentaa ajatusjohtajuutta Twitterissä ja LinkedInissä. Koulutuksen pääpaino on asiantuntijoiden ja johdon edustajien henkilöbrändäyksessä ja ajatusjohtajuuden tukemisessa sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi opit toimivat keinot myös yritystilien parempaan hyödyntämiseen.

Koulutuksessa saat napakan tietopaketin ajatusjohtajuudesta!

  • Mitä ajatusjohtajuus on ja miksi Twitter ja LinkedIn tukevat ajatusjohtajaa?
  • Vinkit ja sudenkuopat
  • Vastuullisesti somessa
  • Twitterin perusteet ajatusjohtajaksi haluavalle
  • Twitter-organisaatiotili lyhyesti
  • LinkedInin perusteet ajatusjohtajaksi haluavalle
  • LinkedIn-organisaatiotili lyhyesti

Kouluttajamme


Susanna Isohanni, Viestintätoimisto Drum Oy
partneri, johtava viestintäkonsultti

Susanna on kokenut ja yli kymmenen kertaa kotimaassa ja kansainvälisesti palkittu viestinnän ammattilainen. Hänet valittiin myös vuoden viestintäkonsultiksi vuonna 2020. Erityisosaamisena Sannalla on muun muassa ajatusjohtajuuden ja työnantajamielikuvan rakentaminen mediaviestinnän ja sosiaalisen median keinoin.

Sannan lempilausahdus on: “Rohkeus on olla jotain mieltä ja visioida on ajatusjohtajan tunnusmerkki.”
 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Webinaarisarjasta kolme koulutusta maksutta jäsenillemme

Tämä on viides Marketing Finlandin Digimarkkinointi NYT -webinaarisarjan koulutus. Ilmoittautumislinkki siihen on sivun lopussa.

Tarjoamme sarjan webinaareista kaikkiaan kolme koulutusta (5.9., 28.9. ja 5.10. järjestettävät) maksutta MMA:n jäsenille. Huomio! Jotta voit osallistua näihin maksuttomiin koulutuksiin, muistathan ilmoittautua niihin koulutuskalenterimme kautta.

Sarjan kaikki osat ovat:

Voit osallistua omakustanteisesti muihin sarjan koulutuksiin. Ne sisältyvät Marketing Finland Academy -lisenssiin. Yksittäisen koulutuksen hinta on Marketing Finlandin jäsenille 99 euroa ja ei-jäsenille 169 euroa. Voit ostaa koulutukset täältä >>

Koulutussarja on mahdollista ostaa myös pakettina. Yhteishinta koko paketille 629 euroa tai 999 euroa (sis. 7 koulutusta). Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Koko paketin voit ostaa Marketing Finlandin verkkokaupasta omana tuotteenaan. Klikkaa tästä hankkimaan koko sarja >>


Ilmoittaudu viimeistään 25.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän webinaariin vain MMA:n jäsenille. 

Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.